softball regler om blokkering av tallerkenen

softball regler om blokkering av tallerkenen

Fans av baseball har sett voldsomme kollisjoner på plate i årevis. . Når en catcher tannregulering selv for en kollisjon med en innkommende løperen, mer ofte enn ikke de to vil både ende opp såret. Softball ligaer implementere regler for å begrense farene ved hjemmet plate kollisjoner og unødvendige skader på både base løpere og hvalbåter.

ASA Softball Regler

Obstruksjon i Amateur Softball Association of America (ASA) resultater når en defensiv spiller hindrer eller hindrer basen løper, med mindre fielder er i besittelse av ballen eller er Fielding ballen. The Catcher har ikke rett til å blokkere platen når en løper er på vei hjem hvis hun ikke har ballen og forsøker en tag. Hvis hvalbåt blokkerer plate, kaller dommeren obstruksjon og utmerkelser basen løperen en kjører.

NCAA Softball Regler

The NCAA definerer hindring som en defensiv spiller hindre eller vanskeliggjøre en base runner lovlig å kjøre baser. Den eneste måten fangeren kan blokkere plate er hvis hun er i besittelse av ballen, om å få en kastet ball eller Fielding en ball. Hvis en defensiv spiller tags en løper ut etter å ha begått obstruksjon, tar batter basen. Når det gjelder hjemme plate forstyrrelser, basen runner score ett løp.

Regler Beskytte Catchers

Hvis catcher er i ferd med å fange ballen eller i besittelse av ballen, regler forbyr løperen fra bevisst krasjet inn i fangeren. Hvis løperen bevisst kolliderer med fangeren, må dommeren ringe løperen ut. Hvis catcher er skyldig i obstruksjon og runner vilje kolliderer med henne, tjener runner kjøringen, men dommeren umiddelbart mater ut løperen fra spillet.


relaterte artikler


uk regler for fotball
hvordan få lukten ut av hockey hansker
offentlige golfbaner i ft myers
lovbrudd regler i basketball
hvordan du ser på en fotballkamp
softball bat testing
hvordan du rengjør basketball sko
ideer for mini golf hull
ballmarkør regler
rafting i Northfork, West Virginia