mls treningstips

mls treningstips

Det høye nivået på konkurransen i Major League Soccer tvinger spillerne til å utvikle intens og grundig opplæring rutiner. En typisk fotballkamp varer i 90 minutter med kun en pause, sperring noe ekstra tid. Spillerne må utvikle enorm condition og utholdenhet til å løpe opp og ned i feltet for en hel kamp. Derfor bør riktig trening fokusere på å forbedre ben styrke, økt utholdenhet og adressering både aerob og anaerob fitness.

Stretching

Stretching før og etter hver treningsøkt er viktig for forebygging av skader. Stretching forlenger muskelfibrene, forbedrer fleksibilitet og forbedrer muskel helbredelse etter styrketrening treningsøkter. I tillegg, strekker forhindrer kramper ved å bedre blodstrøm gjennom kroppen. Profesjonell fotball innebærer mye løping, både under en kamp og på praksis. Sviktende å strekke kan resultere i spenninger og kanskje til og med muskel tårer fordi kroppen vil være dårlig forberedt på det fysiske stress av sporten. Videre har en tendens styrketrening for å lage korte, klumpete muskler. Ideelt sett fotballspillere ønsker lang, mager muskel fiber som gir mulighet for et komplett spekter av bevegelse og god fleksibilitet. Riktig strekking vil oppnå disse målene.

Lower Body Styrketrening

Fotball spillere trenger en god styrketrening rutine, med vekt på underkroppen. Øvelsene bør etterligne kravene til spillet. Derfor bør spillerne utføre øvelser med en lettere vekt og flere repetisjoner. Dette ville utvikle muskel utholdenhet til å bære stress i spillet og forbedre anaerob fitness. Anaerob fitness refererer til en plutselig utbrudd av høy intensitet for en kort periode. Selv om fotballspillere er alltid i bevegelse, har de en tendens til å sprint sporadisk i løpet av et spill for å få av en forsvarer eller konkurranse en ball. Når du utfører underkroppen styrketrening økter, må spilleren bruke moderat vekt og eksplodere gjennom bevegelsen. Gode øvelser for fotball er knebøy, lung, boks hopp og leg extensions.

Rest

Den MLS-sesongen sammen med intens trening regimer kan lett føre til at kroppen å bryte ned. Derfor er det viktig at du tar de nødvendige skritt for å holde kroppen frisk og energisk. Etter en runde eller trening, er dine muskel fiber revet. Du trenger hvile og et riktig kosthold for å reparere skaden og bygge nye muskelfibre. Unnlatelse av å ha nok hvile, vil holde musklene fra healing og skade dem videre. Dette vil øke risikoen for skader. Spis en diett høy i protein og hvile til du kjenner at kroppen oppfrisket. Drikk mye vann gjennom et spill og treningsøkt for å unngå dehydrering.


relaterte artikler


internasjonale basketballspiller regler
ski maskin tips
hvordan å lese golf grep
verktøy for å trekke golfballs ut av dammer
cobra ld m golf driver spesifikasjoner
softball team øvelser
top offentlige golfbaner i Illinois
hvordan spille baseball informasjon
usagte regler i baseball
West Virginia basketball leirer