hvordan du stiller en Bakgir

hvordan du stiller en Bakgir

Mens bak utvendige kan se kompliserte, de er faktisk ganske enkelt å justere. De fleste utvendige har tre justering skruer, og sjelden gjør alle tre må justeres på en gang. Ofte den eneste gangen du trenger å justere giret er når den er installert, selv om det er tider, for eksempel når hengerknekten blir bøyd, at justeringer er nødvendig. Utvendige bør også justeres når du bytte kjeden

Du trenger:.
Phillips skrutrekker


1. .
Shift til det største tannhjulet. Slå den tilsvarende skruen (vanligvis den nedre skruen i paret, eller den ene merket "L") mot klokken for å flytte giret mot rammen, eller skru den med klokken for å flytte det bort fra rammen. Juster giret med det største tannhjulet.
To.
Shift til minste tannhjulet. Slå den tilsvarende skruen (vanligvis den øverste skruen i paret, eller den ene merket "H") mot klokken for å flytte giret bort fra sykkel ramme, eller skru den med klokken for å flytte den mot sykkel ramme. Juster giret med de minste tannhjulet.
Tre.
Shift til det største tannhjulet. Justere vinkelen på giret ved å vri på b-spenning skruen. Dreie den mot klokken beveger skivene nærmere tannhjul, mens urviseren flytter det lenger bort. Skivene skal ikke gni mot tannhjulet.
Fire.
Shift til minste bakre tannhjulet og det største foran tannhjulet hvis sykkelen din har bakre indeksering. Øke spenningen ved å vri på fat adjuster (der kabelen kommer ut av giret) mot klokken i kvart-omdreininger til du kan skifte til den nest minste tannhjulet.
fem.
Shift til nest minste tannhjulet. Spin pedalene og slå fat adjuster mot klokken til kjedet skraper på neste største tannhjulet.
6.
Vri fat adjuster klokken i kvart-omdreininger og spinne pedalene. Gjenta til kjedet ikke lenger skrubbsår.
7.
Shift til minste tannhjulet. Spin pedalene og skift til hver større tannhjul. Hvis kjedet skraper i alle gear, snu fat adjuster klokken i kvart-omdreininger til skraping er eliminert.

Tips og advarsler


 • SRAM derailleurs presisere at gapet mellom skivene og de største bakre tannhjulet skal være 6 mm.
 • Pass å justere grensen skruene før du justerer spenningen skruen.
 • Kontroller at giret er ikke bøyd før du gjør noen justeringer
 • Ikke bruk en kjede som er for små til å passe på kombinasjonen av største foran og største bakre tannhjul.
 • Ikke juster grensen skruer på en måte som gjør at kjeden å ta av det største eller minste tannhjulet.


 • relaterte artikler


  hvordan å bore en bowling ball hjemme
  wiaa regler for softball
  ortodokse softball regler
  øvelser for volleyball spill
  tre mann racquetball regler
  regler og uniformer for team volleyball
  hvordan å lære på kickboxing
  hvor å fjerne en Yakima sykkel rack
  grand Portage snøscooter løyper
  hvordan få lukten ut av hockey hansker