hvordan du kan bygge ditt eget biljardbord

hvordan du kan bygge ditt eget biljardbord

Kjøpe et biljardbord til ditt hjem kan koste alt fra $ 500 til $ 5. 000 eller mer. Heldigvis, med tid, tålmodighet og noen få verktøy, kan du bygge ditt eget biljardbord for en brøkdel av prisen. Ved å måle rommet du skal plassere biljardbord i, vil du kunne bygge bordet til dine egne spesifikasjoner. Du vil også kunne bygge biljardbord til en høyde som er behagelig for deg

trenger Du:. .
100 "x50" flat tre, 2 til 4 inches tykke
25 fot med 5 "x5" tre.
4 trebjelker, 8 til 12 inches med 8 til 12 inches.
Bordsirkelsag.
Rull så.
Sandpapir.
Elektrisk Sander.
Flathead skruer.
Drill.
Biljardbord lim.
Felt (100 "x50").
Stifte pistol.
L-braketter.
Saks.
Nets.
Vater.


en.
Mål opp rommet du ønsker til huset ditt biljardbord. Pass på at det er nok plass til å imøtekomme biljardbord med fire føtter ekstra på hver side. Bestem størrelsen du ønsker å bygge. Standard biljardbord kommer i tre størrelser: sju, åtte og ni meter. En sju fot tabellen er 78 inches med 39 inches. En åtte-fots tabellen er 88 inches med 44 inches. En ni fots tabellen er 100 inches med 50 inches. Standard biljardbord er cirka tre meter høy.
To.
Skjær flatt trevirke til den størrelsen du ønsker for din biljardbord. Mål og merk lengden og bredden av den tiltenkte tabellen dimensjoner. Bruk en bordsirkelsag. Sørg for at treverket er helt flat. Sand kantene.
Tre.
Klipp lommer ut av leiligheten tre med en rulle så. Gjør lommer sirkler med en diameter mellom 4 ½ inches og 5 inches. Skjær fire hjørnet lommer. Mål og klipp to lommer i midten av hver langside. Sand kantene.
Fire.
Klipp bena for biljardbordet ut av trebjelker. Gjøre dem alle nøyaktig samme lengde.
Fem.
Sett bena oppreist på gulvet der de fire hjørnene av bassenget bordet vil. Flytt hver etappe seks inches mot midten for å unngå interferens med hjørnet lommer. Fest bordplaten til beina med tre skruer per etappe. Legg L-brakettene på undersiden for å øke stabiliteten.
6.
Cut seks biter av 50-tommers tre strips for avsatser av biljardbord. Skjær mellomrom i strimler for lommene. Fest strimler til kantene av tabellen med en skrue hver 12 inches.
7.
Spray overflaten av bassenget bordet og den indre kanten av hyller med biljardbord lim. Legg følte over bordet uten å la følte brett eller kink. Fjern eventuelle luftbobler med en kjevle. Kontroller at følte brukes på den indre kanten av avsatser. Skjær overflødig følte av med skarp saks. Sikre utenfor kanten av filt med kramper for ekstra sikkerhet.
8.
Bruk en stift pistol eller skruer til å feste nøtene til lommene. Sørg for at hver net kan holde minst fire billiard baller.
9.
Bruk et nivå med få inches ned hele lengden av tabellen. Pass på at bordet er i vater. Dersom høyden på en side må justeres, plassere kiler under beina etter behov.

Tips og advarsler


 • Bruk alltid forsiktighet med elektroverktøy. Bruk øyevern og holde fingre, hender og løse klær ut av veien for sagblad og borekroner.


 • relaterte artikler


  offisielle regler for stolen volleyball
  gutter "baseball regler
  instruksjoner for sykkel stativer
  plyometric basketball øvelser
  baseball regler og spørsmål
  basketball prep skoler
  hva er konsekvensene i å bruke idrett enhancer?
  hvordan å skifte en Bakgir kabel
  golfbaner i Rotonda, Florida
  hva er åtte viktigste spillereglene i lacrosse?