hvordan å holde barna i ungdomsidretten

hvordan å holde barna i ungdomsidretten

Barn naturligvis liker å løpe rundt og være aktiv. Introdusere dem for idrett kombinerer sin energi og nysgjerrighet med trening som hjelper bekjempe fedme. Rundt 30 millioner barna leke organiserte ungdomsidretten hvert år i landet, ifølge Michigan State University's Institute for Study of Youth Sports. Instituttet rapporterer også imidlertid at over 70 prosent av barna slutter etter 13 år. Mens noen barn bare ikke liker sport eller finne andre interesser, avslutter andre barn for forebygges grunner.
en
Fokus på andre ting enn å vinne. . . Foreldre og trenere kan holde ungene i idrett ved å understreke at de har det gøy, leke med venner og lære ferdigheter, i motsetning til sluttresultatet, ifølge Citizenship Through Sports Alliance, en organisasjon som fremmer positiv atferd i ungdomsidretten.
to.
Remain positive. Hvis en forelder eller trener roper på en spiller hver gang han skruer opp, kan barnet gråte og nekter å fortsette å spille. I stedet, ros barna for innsatsen som om de er hustling eller arbeider hardt. Når en trener gir instruksjoner, gjør han ikke å gjøre det med negativitet. The Center for Sports Parenting anbefaler en lovprisning sandwich, der treneren gir konstruktiv kritikk i-mellom to positive forsterkninger.
Tre.
Gi barna en stemme. Barn føler seg mer involvert og viktig når voksne spør dem om deres meninger, ifølge Team-Up For Youth, en organisasjon som skaper og utvider sportslige muligheter i skole og samfunn. For eksempel kan du ha barna velge sine favoritt øvelser å gjøre i praksis, eller plukke slutten av sesongen feiring, ifølge Team-Up.

Tips og advarsler


 • Utfør en bakgrunn sjekk på bussen hvis ligaen ikke gjør en. Sørg for at han har ikke et kriminelt rulleblad.
 • En forelder kan få løst ut, eller utestengt, fra hans barns kamp for roping på dommeren eller en motspiller. Det kan bli en pinlig hendelse for familien.


 • relaterte artikler


  Iowa jentene basketball regler
  hvordan å treffe flere fairwayer i golf
  wicket keeper tips
  hvordan bli en fotball dommer i Ohio
  hvordan du tilpasser en fotball uniform med under rustning
  hvordan du bruker romaskinen skjermen
  fotball grunnleggende for barn
  spesifikasjoner for basketball lystavler
  snowboard gear sjekkliste
  reglene i badminton netto spiller