softball regler i Storbritannia

softball regler i Storbritannia

The British Olympic Association sier at i Storbritannia, en softball spill har sju omganger. . Softball, som baseball, involverer to lag som prøver å score kjører ved å treffe en ball med et balltre hjemmefra plate, og deretter forsøker å bevege seg rundt alle tre baser og tilbake til hjem plate å score en løpe.

Lag

Hvert lag må felt 10 spillere når den spilles i feltet. Besetningen bør inneholde en spiller på hver base, første, andre og tredje, en mugge, en shortstop, en catcher og fire outfielders, en i venstre felt, en i høyre felt og to i sentrum-feltet.

Utstyr

Softball bruker en ball, hansker, flaggermus og, selvfølgelig, spillefeltet. I Storbritannia, må ballen veie mellom 166,5 til 173,6 gram og har en omkrets på 30,2 til 30,8 centimeter. Spillerne kan bruke en rekke flaggermus typer, blant annet metall, glassfiber, plast og grafitt. En bat kan ikke ha en lengde som overstiger 86,4 centimeter og veier mer enn 1077 gram. Alle spillere kan bruke hansker, men votter er begrenset til spilleren på første base og catcher. Den nødvendige avstanden mellom basene er 18 år. 3 meter, og pitcher's haugen skal være 13,11 meter fra hjemmet plate.

Sikkerhet Base

Storbritannia bruker en sikkerhet base ved første base i softball. Sikkerheten base har to avdelinger, en appelsin og én hvit område. Når du kjører til første base løperen må berøre den oransje base, mens den første baseman må berøre den hvite delen.

Utv

En ut betyr at en spiller kan ikke lenger forsøke å slå ballen, eller prøver å flytte rundt basene å score. Hver gang en spiller unnlater å slå ballen når på bat, vil dommeren kalle en streik. Når en spiller får tre streiker, er hun ute. En spiller er også ute når ballen treffer hun blir fanget av en av motstanderlagets spillere fra luften. Når et lag får tre outs, det kan ikke lenger balltre, og vil dermed nødt til å bytte plass med motstanderlaget.

Pitching

Beholderen står på beholderen's haugen og kaster ballen til batter underhanded. Når hun kaster henne banen, må en fot liggende på bakken. Beholderen kan ikke ut til å kaste ballen med mindre hun faktisk utgivelser det. Når beholderen mottar ballen, har hun 20 sekunder på å kaste en pitch.

Ekstra Utstyr

Du kan ikke la ubrukt utstyr hvor som helst på banen, selv i foul territorium delen. Hvis utstyret er i spillefeltet og ballen kontakter det, blir det dødt. Hvis den feilende utstyr tilhører teamet hos flaggermus, får vatt spilleren ropte. Hvis utstyret tilhører teamet i feltet vatt spilleren ikke blir kalt ut og alle offensive spillere på baser må returnere til den siste basen at de rørte.

Utkastelse

Spillere og trenere kan få en utstøting fra spillet hvis de bestrider banedommeravgjørelse for andre gang etter en advarsel. En utskyting kan også oppstå når en spiller eller trener forlater deres utpekte gravd ut eller på dekk røren området etter at de har allerede fått en advarsel for samme atferd. (Se 3 Reference, s16).

Hvem Bats First

Laget til flaggermus første avgjøres tilfeldig av en mynt kaste. Hvert lag må også erklære seg vatt ordre før spillet begynner.

Ties

Hvis etter sju innings poengsummen er den samme, vil lagene spille flere omganger. Spillet vil fortsette til et lag har scoret flere kjører på slutten av en inning. Hvis du etter fem ekstra innings stillingen forblir bundet, kan dommeren kalle en slutt på spillet. Dommeren kan også avslutte spillet hvis han føler det er en sikkerhetsrisiko, det regner eller det blir for mørkt.

Batting

Når på bat, må spilleren være inne i røren eske. Hvis hun forlater dette området, vil hun motta en streik. En streik vil også resultatet når røren får noen flytte for å treffe ballen, men ikke klarer å treffe den.


relaterte artikler


instruksjoner for utskifting av skaftet på en ping g2 driver
hvordan størrelse en giro hjelm
Reglene om visning av tall på drakter i internasjonal rugby
OL sandvolleyball regler
basketball regler for team fouls
hvordan å slå opp gyro ball
hvordan du justerer bueskyting pin severdigheter
baugen fiske lover
topp karakter skianlegg i colorado
Little League baseball pitching tips