shipping en sykkel til Europa

shipping en sykkel til Europa

Shipping en sykkel til Europa fra USA er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Hvis du reiser utenlands for en reise, vil du ønsker å ha sykkelen til å komme med deg i Europa og med deg tilbake til USA Hvis dette er tilfelle, være sikker på at shipping metoden sammenfaller enkelt med dine reiseplaner. Den beste måten å sikre at sykkelen kommer med deg er å ta den med deg på flyet, og de fleste flyselskaper vil godta å sende din sykkel sammen med den vanlige bagasjen. Hvis du foretrekker å ikke bære med deg sykkelen, eller hvis du trenger å sende den direkte til et bestemt sted i Europa, kan du sende den via FedEx eller UPS. Dette har en tendens til å være dyrere og tar mer tid

Du trenger:.
Stor hard sak eller pappeske
. Skum /plastemballasje brytes.
Plast spacer for sykkelen sin foran gafler.
Målebånd.
Scale.
Ekstra papp.

ta med seg sykkelen på et rutefly


en.
Ta sykkelen din pedaler og andre utstikkende tilbehør.

2.
Fjern styret. Hvis du foretrekker å ikke fjerne styret, slå dem sidelengs og fest dem ved å vikle plast skum rundt barene for å holde dem på plass.
tre.
Plasser en plast spacer mellom på sykkelen foran gafler. Du kan kjøpe en plast spacer til enhver sykkel forsyning butikken.
Fire.
Mål lengden, bredden og høyden på sykkelen i demontert tilstand. Denne målingen vil gjøre deg i stand til å velge en hard sak eller boks som vil holde din sykkel.
Fem.
Velg en hard sak eller boks stor nok til å holde sykkelen. Hard tilfeller er å foretrekke fordi de holde sykkelen trygt fra skade, og de fleste flyselskaper foretrekker vanskelige sakene. Hvis du velger å bruke en pappeske, forsterke den med ekstra papp for å gjøre den sterkere.
6.
Plasser demontert sykkel i hard tilfelle eller boks, pakke det forsiktig med skum for å sikre at det er en buffer av skum mellom sykkel og sidene av saken.

7.
Med sykkelen trygt plassert inne i saken, veier saken på skalaen. Airline restriksjoner varierer, men de fleste er mellom 50 og 70 pounds for en sykkel. Sjekk flyselskapets restriksjoner, og sørge for at din sak ikke overstiger vektgrensen.
8.
Mål din sak. Flyselskap restriksjoner for dimensjoner av saken varierer, så sørg for at ditt tilfelle faller innenfor den angitte retningslinjer.
9.
Varsle flyselskapet om at De vil transportere sykkelen på flyet. La dem vite på forhånd sikrer at det vil være rom på flyet for den ekstra bagasjen, eliminerer muligheten for å komme til flyplassen og måtte gjøre siste-liten-ordninger.
10.

Sjekk i din pakket sykkelen hos flyselskapets skranke, fylle ut de riktige papirene og betale nødvendige avgifter.

Shipping Din Sykkel via FedEx eller UPS


en.
Igjen, ta sykkelen din utstikkende tilbehør og pakk dem tett med plast skum.
to.
Mål lengden, bredden og høyden på sykkelen i sin demontert tilstand.
tre.
Bruk en plast vanskelig sak eller tung pappeske store nok til å inneholde sykkelen. Hvis du bruker en boks, forsterke den med ekstra papp.
Fire.
Pakk demontert sykkelen sikkert inn i boksen, pakke det med skum for å sikre sin sikkerhet.
5.
Tape boksen lukket, og bringe den til en FedEx eller UPS drop-off plassering.
6.
betale fastsatte avgifter og fylle ut de nødvendige skjemaene når du slippe pakken av. Gebyrer og skjemaer varierer avhengig av hvilken operatør du bruker, og på mottakerlandet.

Tips og advarsler


 • For å unngå noen av stresset med å forberede din sykkel for forsendelse, kan du kjøpe en spesialdesignet sak fra sykkelen din levere store, eller fra nettet leverandører som ShipBikes. com.
 • kjøpe forsikring fra din operatør når du sender for å beskytte investeringen din fra skader.


 • relaterte artikler


  hvordan holde score i high school golf
  hvordan å forbedre et spydkast
  skate oppskarping metoder
  hvordan å ri en snurt fem hastighet sykkel
  offisielle baseball regler for alderen åtte til ti
  offisielle spilleregler for hestesko
  dykking skoler i Massachusetts
  offentlige golfbaner i Vermont
  baseball regler for en død ball streik
  steg-for-trinn basketball crossovers