nasjonalt volleyball senter regler

nasjonalt volleyball senter regler

Det nasjonale volleyball reglene er styrt av USA Volleyball organisasjonen. Denne organisasjonen skaper reglene for innendørs (kollegiale og junior) og utendørs volleyball i USA Hver type spiller har et eget sett med regler på grunn av spillested og andre forhold som kan oppstå under en kamp. Hvert sett av regler blir oppdatert hvert tredje år. En testing er etablert for å vurdere og godkjenne de regler som blir opprettet. I tillegg har organisasjonen tildelt en representant for innendørs og utendørs å tolke reglene for assistanse alle som er uklar på en bestemt regel.

Innendørs regler

Det innendørs Reglene er satt for et treningsstudio miljø med to lag. Lagene kan bestå av to til seks spillere per side av banen. Den innendørs Reglene er oppdatert for å holde tritt med et moderne publikum, og skrevet i en mote for noen å forstå. En full versjon av det nyeste oppdaterte regler kan lastes ned fra USA Volleyball nettside for gratis.

Utendørs regler

Utendørs volleyball er også kjent som sandvolleyball. Det spilles på sand, vanligvis på en strand, med to lag med to spillere per lag. Reglene for sandvolleyball er skreddersydd for en utendørs atmosfære, samt et moderne publikum. Reglene er også tilgjengelige online.

Fortolkninger

The USA volleyball Organisasjonen har oppnevnt en kontaktperson for å få svar spørsmål om reglene og hvordan de bør tolkes. Det er en annen kontaktperson for innendørs og utendørs volleyball som er tilgjengelig på USA volleyball nettsiden. I tillegg er dagens regelverk fortolkninger postet.


relaterte artikler


sentrale deler av skyte en basketball opplag
golfklubber i Westchester, New York
hvordan du installerer sykkel kabler
Maryland cricket klubber
NAUI til PADI sertifiseringer
takle fotball strategier for kids
offentlige golfbaner i Martha’s Vineyard
handicap standarder
college basketball regler om overtid
badminton foreninger