morsomme sykkel spill

morsomme sykkel spill

spill som involverer riding sykler kan være en kilde til fritid, spenning og moro for folk i alle aldre. Bike spill er populære blant tenåringer og tillater spillerne å prøve ut hastigheter og stunts som de kanskje ikke være i stand til å trekke av i den virkelige verden. Forskjellige spill tilbyr ulike sykling stiler --- som krets, street, skitt og motocross --- og spillestiler, som arkade og simulering.

Motocross Madness 2

"Motorcross Madness 2" ("MM2") er en av de eviggrønne arcade-style sykling spill. Den ble utviklet av Rainbow Studios og utgitt av Microsoft for PC i 2000. "MM2" er oppfølgeren til Microsofts "Motocross Madness," med forbedret grafikk, online og karriere moduser. Spillet har flere rase kart å velge mellom og spillmodi fra Pro-Circuit racing til utholdenhet sykling, stunts og statsborgere. Spillere kan utforme en tilpasset løp på single-player modus og definere sine kart, retning, antall motstandere og vanskelighetsgrad. Den flerspillermodus er mest populært blant ivrige spillere. Fra og med 2010, "MM2" kan kjøpes for rundt 10 dollar.

MotoGP 2F10

Capcom har lisensrettighetene til å publisere "MotoGP" videospill og sluppet sin andre offisielle spillet i mars 2010. Det er utviklet av Monumental Games og tilgjengelig for Xbox 360 og Sony PlayStation (PS) 3. Dette spillet kan spilles i single player, multiplayer eller online moduser. I spillets karriere-modus, spillere administrere virtuelle racing karriere, inkludert ansettelse team medlemmer, delta i racing arrangementer og deltar på pressekonferanser. En spiller må jobbe seg oppover på rankingen før de skal konkurrere for MotoGP World Championship. Fra og med 2010, kan PS3 eller Xbox-utgaven kan kjøpes på nett for $ 30.

Dave Mirra Freestyle BMX 2

Denne high-adrenalin sykling spillet har 13 topp sykkel motocross (BMX) ryttere, inkludert Dave Mirra, X- Spill Freestyler. Publisert i 2001 av Acclaim Max Sports for PS2, Nintendo GameCube, Game Boy Advance og Xbox, «BMX 2" er kjent for sine vanvittige stunts sykling og soundtrack med artister som Rage Against the Machine, Godsmack, Black Sabbath og Sum 41.Dette arcade-style spill har ulike offline moduser, inkludert ProQuest, Session og Freeride. Spillere kan også opprette og redigere sine egne sykkel parker eller delta i en en-mot-en multiplayer spill. Fra og med 2010, "BMX 2" kan bestilles på nettet for rundt $ 25 til $ 45, avhengig av plattform.


relaterte artikler


regler og tradisjon i softball
hvordan du justerer yamaha handlevognen guvernører
jenter fastpitch softball regler for base kjører
badminton stigen regler
fridykking i Belize
tape ball cricket tips
volleyball: angripe øvelser
hybrid club grader
hvor å putte med en lang putter
avanserte baseball øvelser