k2 skistav tips

k2 skistav tips

K2 Skis er en stor leverandør av vintersport utstyr for både voksne og barn. Selskapet produserer et bredt utvalg av hjelmer, ski, staver, ryggsekker, vesker og briller. Den staver kommer i forskjellige stiler og størrelser, bygget for ulike terreng og ski intensiteter. Det er også tilpasset pole linjer for både kvinnelige og unge skiløpere.

Høyre Pole Størrelse

Finne en stang som passer for deg kan oppnås med en enkel måling. Hold stavene opp ned på bunnen av plast kurven. Grepet på stangen skal være vendt mot bakken. Form en 90-graders vinkel med armen din og la stangen henge ned mot gulvet. Du vet du har funnet riktig ski-polet størrelse når tuppen av stangen grep skrubbsår bakken mens holdes i denne posisjonen.Dette dimensjonering teknikken fungerer best med den tradisjonelle "fabrikken" modellen. Racing stenger, som de i K2 Speed-serien, kan være kortere --- hengende et par inches fra bakken.

Pole Tilbehør Style

Du må også velge stilen på håndtakene og plast kurven nederst på stangen. K2 gjør en rekke grep som tjener varierte smaker av skiløpere. For konkurransedyktig på ski, er det lette grep laget av krom og avsluttet med en stram skinntrekk. De er ikke så komfortabelt som de mer grunnleggende plastikk-håndtak som kommer standard på nedstrippet "fabrikken" modeller.Kurvene variere på alle K2 modellene. For pudderkjøring, gå med større kurver. For icier terrenget, velger smalere kurver.

Pole Make-Up og komposisjon

Komposisjon dikterer vekt og potensielle bruker av skistaven. Mange av de mer avanserte K2 poler er laget av en kompositt materiale som er veldig avhengig karbon fiber. Fordelen med komposittstaver er at de kan bøyes uten å bryte under intens press. Den karbon fiber er også lett og enkel å håndtere i skibakken. Disse stengene er ofte de dyreste.K2's "Adventure" poler er designet for langrenn og trail-skiturer. De er laget av aluminium, som er et billigere materiale enn karbon fiber. Det tilbyr en lett alternativ, og er effektiv for lengre turer.


relaterte artikler


golf swing verktøy
fordelene med å spille cricket
hvordan du kan designe din egen baseball cleats
frisbeegolf kurs i Iowa
reglene i plenen boller i Australia
den ihsa badminton regler
hvordan du tilpasser en fotball uniform med under rustning
regler ngbsa baseball
grunner til å velge en snøscooter spor
DIY: dykkeutstyr