hvordan du feilsøker en Bakgir

hvordan du feilsøker en Bakgir

Hvis du har problemer med å skifte gir mens du kjører din vei eller terrengsykkel, kan problemet være utvendige giret. Canadian elite amatør syklist Adam Thuss gjør alle sine egne reparasjoner og sier feilsøking en bakre giret er lett selv for et rekreasjons-syklist. Med bare en enkel skiftenøkkel og noen få minutter, sier han du kan feilsøke og justere bakre giret for å sikre en trygg og behagelig reise

Du trenger:. .
Bike stå
Skiftenøkkel.


en.
Merk hva problemet er. Hvis giret er langsom bevegelse mellom tannhjul, kan problemet bli løst ved å justere kabel spenning alene, sier Thuss. Hvis giret ikke skifter i den minste eller største cog, er problemet sannsynligvis grensen skruene.
To.
Sett sykkelen på en sykkel stativ, eller snu den opp ned og hvile den på setet og styret. På denne måten har du god utsikt over giret og slipper å bekymre deg om sykkelen sklir når du begynner din justeringer.
Tre.
Juster kabelen spenningen ved hjelp av fatet adjuster ligger der kabelen bolig møter giret. Hvis giret er treg å flytte til en større brikke, stram fat adjuster ved å vri den mot hjulet, vekk fra deg selv. Hvis giret er treg flytte til en mindre brikke, løsne fat adjuster ved å dreie den bort fra hjulet, mot deg.
Fire.
Gå videre til det ytterste skruene hvis kabelen spenningen ikke løser problemet. Den ene merket "H" justerer grensen for de minste COG og "L" skrue justerer grensen for de største COG. Hvis kjedet faller av på den ene enden av kassetten eller den andre, er grensen satt for løst. Stram den tilsvarende grensen skruen en halv omdreining til kjedet ikke lenger faller av. Hvis kjedet nekter å skifte til den minste eller største cog, løsne den tilsvarende skruen til kjeden vil skifte til at utstyr.
Fem.
Kontroller kjedestrammingen igjen av skiftende giret gjennom hvert gir i begge retninger etter justering av grensen skruene. Hvis kjedet spenningen må justeres, gjør det ved å følge instruksjonene i trinn 2.


relaterte artikler


texas klassiske golfkøller
offisielle spilleregler for hestesko
bevegelse lovbrudd regler i lacrosse
regler for high school fotball lag
tennis regler om pensjon i løpet av en kamp på grunn av en skade
snowblade triks
hvordan du kan lage din egen basketball hoop i huset
florida scuba ferier
fullfinansiert svømming stipend
hvordan å lage en slangeløse sykkeldekk