hvordan bygge klone golfkøller

hvordan bygge klone golfkøller

Golf er en sport elsket av millioner, men mange opplever at de høye kostnadene med golfkøller er en barriere å inn i sporten. Clone (knock-off) golfklubber er klubber som ser ut som høyere priset, merkenavn klubber, men har en rimelig prislapp. Disse klubbene kan ofte kjøpes av komponenter, eller biter og kan monteres hjemme relativt lett. Den nødvendige verktøy for å sette sammen en golfkølle kan ofte bli funnet hjemme

Du trenger:.
Club hodet
. Golf akselen.
Golf grep.
Sandpapir (80 korning).
Golf Club epoxy.
Golf grep løsemiddel.
Golf grep tape.

Club Head Forberedelse


en.
Inspiser hosel (området der akselen er satt inn) for rusk som kan hindre klubben hodet fra å være sikret sterkt til akselen. Raset kan føre til at golfklubben epoxy til å miste styrke.
To.
Fjern eventuelle rester ved å blåse inn i hosel eller bruk en trykkluft verktøy, hvis tilgjengelig, å blåse rusk ut av den hosel.
tre.
Vei klubben hodet hvis swingweight er en bekymring. Swingweight er følelsen av balansen i golfklubben. Swingweight kan bli påvirket av endringer i hodet vekt, aksel vekt eller grep vekt.

Klargjør Shaft


en.
Klipp akselen til ønsket spiller lengden ved å kutte av rotenden (grep slutten) av akselen.
to.
Tips kutte skaftet hvis oppnå en sub-flex er ønsket. Dette gjøres ved å kutte en spesifisert beløp utenfor spissen av skaftet. Vær forsiktig med å kutte for mye, da dette kan føre til at akselen til å spille mer fast enn ønskelig. Aksler vanligvis har en tre-til fire-tommers seksjonen ved spissen som er det samme diameter for å imøtekomme akselen tipping.
Tre.
Slipes tuppen av skaftet ved lett sliping med 80 korning eller høyere sandpapir. Dette skaper en ujevn overflate, noe som gir golfklubben epoxy en ideell overflate som du kan binde seg selv.

Installer Golf Shaft


en.
Spre golfklubben epoxy over tuppen av golf akselen. Vær sikker på å belegge hele delen som var slitt tidligere.
To.
Skyv golf akselen inn i hosel av klubben hodet.
tre.
Vri akselen mens du trykker skaftet ned for å sikre at epoxy er fordelt jevnt rundt skaftet, i stedet for å bli tvunget ned i bunnen av hosel bar.

fire.
Tørk eventuelt gjenværende golfklubb epoxy fra toppen av klubben hodet. Bruk en fuktig fille dynket i white sprit eller maling tynnere for å sikre at epoxy er fjernet helt.

Installer Golf Holker


en.
Pakk de første 10 inches av baken slutten av golf akselen med løsemiddel aktivert golf grep tape. Bruk en sprayflaske å belegge grep tape med grep løsemiddel for å forberede den for installasjon.
To.
Hell grep løsemiddel i golf grep. Sørg for å dekke luftehullet på toppen av grepet, før du gjør dette, for å unngå å miste grepet løsemiddel.
Tre.
Sett golf grep over toppen av golf akselen . Du må kanskje åpne golf grep ved å klemme på åpningen av grepet med tommelen og pekefingeren.
Fire.
Skyv håndtaket helt ned over akselen. Sørg for å dekke grep tape for å sikre maksimalt veigrep.
fem.
Sørg grafikken på grepet er riktig justert på akselen. Mest klubb beslutningstakere installere grep logoen mot golfer og justert med skaftet grafikken på golf akselen.

Tips og advarsler


 • Ikke røyk i nærheten av golfklubben epoxy , mineral brennevin eller maling tynnere. Disse elementene er svært brannfarlig og kan antennes.


 • relaterte artikler


  hvordan du bruker en Schwinn sykkel dekk pumpe
  NFL playoff divisjon tiebreaker head-to-head regler
  golfbaner i Weston, Florida
  basketball regler på Filippinene
  skistav tips
  marsjen pause hockey leirene i Toronto
  k2 skistav tips
  mls karriere
  hvordan du kan designe dine egne to-knappen baseball jersey
  skate oppskarping metoder