hvordan å sette cyclocross dekk på en vei sykkel

hvordan å sette cyclocross dekk på en vei sykkel

Road sykler er generelt satt opp med glatt løpebane dekk som krever høyt lufttrykk og egner seg kun for bruk på fortau. Cyclocross dekk er de samme diameter som road sykkel dekk, men bruker lavere press og har Knobby slitebanen mønstre som gir mulighet for smuss riding. Når du velger en cyclocross dekk er det viktig å velge dekk som sykkelen ramme og felgen kan romme. Sørg for å måle bredden på sykkel-ramme, styring-gaffel og hjul-felger før du velger din nye dekkene

trenger Du:
2 cyclocross dekk i en kompatibel størrelse.
2 rør som er riktig bredde.
2 eller 3 dekk spaker.
Fastnøkkel om hjul er boltet på.
Dekk pumpe.


en.
Løsne quick-release spydene, eller skru ut mutterne som holder hjulet på sykkelen ramme. Vend spenningen spaken på bremsen bøyle eller hekte av brems kabelen, slik at dekkene klare bremseklossene.
To.
Tøm rørene ved å trykke pinnen på ventilen-stammen til dekket er helt flatt. Sjekk at ikke mer luft rester eller dekket vil være svært vanskelig å fjerne.
tre.
Sett dekkspaker å hekte perlen av dekket og bruk innflytelse til å løfte den ut og over felgen. Dette krever som regel minst to spaker, og kan ta litt øvelse. Jobb deg rundt og fri hele dekket og deretter fjerne den med det gamle røret.
Fire.
Monter en perle av de nye cyclocross dekk på felgen, og sikre at retningen på rotasjon kamper mellom felg og dekk. Sett litt luft i den nye rør og forsiktig passer den inne i halvåpne dekk sikrer at ventilen-stammen er på plass og rett.
fem.
Monter den andre perlen på felgen samtidig sørge for å unngå å klemme røret. Guide røret i hulrommet i dekket med fingrene mens du arbeider deg rundt. Hvis du bruker dekkspaker, arbeid langsomt og forsiktig for å unngå skade på røret.
6.
Blås den nylig montert dekk til ca 15 psi (lbs. per kvadrattomme). Arbeid deg rundt begge sider slik at perlen har satt helt ved å bøye dekket med hendene. Når du er sikker på at det er på plass, blåse opp dekket til produsentens anbefalte press. Gjenta trinn 2 til 6 for de andre hjulet.
7.
Sett hjul på din sykkel og re-spenning bremsene. Dobbeltsjekke alle innstillinger som kan ha blitt endret og at alle bolter og rask utløserhendlene er tettsittende.

Tips og advarsler


 • Billige dekk spaker kan pause når du trenger dem mest og det er verdt å få noen som er heavy duty å redde potensielle frustrasjon.
 • Etter å ha jobbet på sykkelen, ri sakte å se at alt er sikkert og at bremsene fungerer bra. Gjøre noen svinger og bli vant til den nye dekk, som vil fungere forskjellig fra den gamle.


 • relaterte artikler


  ATV løyper i nærheten av Edison, New Jersey
  offentlige golfbaner nærmeste Sheldon, South Carolina
  hvordan sette opp en goalrilla basketball mål
  regler om dunking i ihsaa basketball
  hvordan å montere cobra severdigheter
  offisielle hestesko pit regler
  florida high school baseball regler
  typer racquets
  high school baseball-distriktet spillereglene
  tennis konkurranseregler