hvordan å bryte i et wilson A2000

hvordan å bryte i et wilson A2000

Så du har nettopp fått en splitter ny Wilson A2000 baseball hanske. Det lukter av rike skinn, skinner i sollyset og sprekker som en pisk når du kaster en ball i lommen sin. Det eneste problemet er at hansken ser ut til å være litt for stiv.

Heldigvis er det flere enkle løsninger som vil forme din nye mitt perfekt til hendene dine. Fra de eldste triksene å forlate hansken under madrassen, til state of the art kremer, er det ingen mangel på midler til å bryte i et Wilson A2000.

Du trenger:
Glove olje
. Gummistrikk.
Baseball.


en.
Grab en venn, slektning eller noen som ønsker å kaste rundt den gamle kuskinn, og sette det nye hansker som skal brukes. Den beste måten å få en perfekt tilpasning i hansken din er å spille fange og la slitasje naturlig mold hansken hendene.

Tenk på en ny hanske som du ville et par nye sko, og jo mer du bruker dem jo mer føttene morph langs sjelen av skoen. Dermed føler de mer komfortabel. Det samme prinsippet gjelder for den nye A2000-jo mer du spiller fangst med den, jo raskere vil det ta form av hånden din

Ideelt, spille fange for. minst en halv time hver dag vil bidra til fortgang i prosessen. Hvis du ikke finner noen å spille med, prøve å bruke en pitch tilbake eller rett og slett pund ballen i hansken din mens du ligger rundt eller se på fjernsyn.
To.
Påfør en moderat mengde hanske olje til hele hansken-inkludert ryggen og fingrene-etter at hansken hadde hatt noen spille og har myknet opp litt. Massere oljen inn i hansken din. For mye olje kan gjøre hansken for tungt, mens for lite er ubrukelig. Påfør noen få fingertuppene på olje eller gelé til å starte, og legge mer til det føles riktig. Husk, bryte i en hanske er en veldig personlig ting, så fungerer den ut til du føler at det passer akkurat.

Ifølge Shigeaki Aso, den "Glove Expert" på Wilson, Wilson's Pro Stock Glove Conditioner er spesielt behandlet for å riktig løsne skjule fibrene i A2000s. "
tre.
Plasser en ball i lommen hvor du ønsker å fange ball hver gang, etter at hansken er godt oljet. Pakk ballen i hanske med gummi band og se hansken skjemaer til lommen skapt av ballen. Noen liker å sette sitt hansker under sengen sin når det hele er pakket inn, men det vanligvis har liten eller ingen effekt på prosessen.

Aso foreslår at du gjentar prosessen med oljing din A2000 og pakke det med en ball i lommen "to til tre ganger per uke for de første to eller tre uker. " Husk, spille fange er den beste måten å bryte i hansken, så etter oljes opp hansken hele natten, sørg for å ta det ut for å bryte den inn med noen riktig bruk.

Tips og advarsler


 • Ta hansken ut på banen og vise frem sin stil. Hvis du har spilt nok fange mens bryte i hansken, bør du se noen bedring i spillet ditt også. Nyt alle dine hardt arbeid, og en fin, myk, Wilson A2000 hanske.


 • relaterte artikler


  Våren fotball øvelser
  american softball regler
  hvordan man kan kjøpe hockey rulleskøyter
  hvordan spille dart bedre hjelp ergonomi og aerodynamikk
  nasjonale softball foreningen unge kvinnelige turnering regler
  NorCal softball regler
  jeger sikkerhet programmer i sørvestlige Wisconsin
  individuelle volleyball øvelser
  hvordan å starte en driving range
  NAUI til PADI sertifiseringer