hvordan å bli klar for baseball viser

hvordan å bli klar for baseball viser

Et college baseball coach kan oppdage en high school rekruttere ved å motta et høydepunkt tape, får en telefon fra spillerens trener eller speidingen spilleren i personen. En baseball presentasjon letter speiding prosessen. College trenere delta på et weekend-lang rekke spill og dyktighet øvelser ved showcases året rundt. Spillere kommer fra hele og er tildelt lag for helgen. En sterke resultater kan omfavne et stipend eller legge spilleren på en trenerens radar. Jo høyere-profilen viser også Major League speidere.

Du trenger:
Baseball utstyr


en
Kom fysisk klar for å spille. . . USA Baseball notater som viser kan oppstå på slutten av en sesong, når mugger er trøtt og bør heller hvile armene. Andre ganger, tar en presentasjon sted uker eller måneder etter sesongen, når en spiller ikke er i form. Uansett, kan du skade deg selv hvis du prøver å styrte, ifølge USA Baseball. Gjenkjenne situasjonen du er i og trene derfor frem til presentasjon.
To.
Kontakt trenerne på forhånd for å la dem vite at du kommer. Det kan være hundrevis av spillere på et utstillingsvindu. Du ønsker ikke å gå under radaren fordi en trener ikke innse at du var til stede.
Tre.
Forskning skolene som deltar. Vanligvis gir presentere en liste over trenere planlegger å komme. Har du spørsmål klar for trenere om sine programmer. Dette hjelper deg i prosessen, og det imponerer trenere at du kom forberedt.
Fire.
Kjenn presentasjon krav. Ikke anta at det gir flaggermus og har ekstra baller til å varme opp med. Hvis du kjører den 60-yard dash, ta skoene dine. Det viser en mangel på detaljer hvis du ikke har de grunnleggende kravene.

Tips og advarsler


 • trenere er å bedømme en spillers karakter og arbeidsmoral, samt som baseball talent. Adresse trenerne som "Sir. " Vise god oppførsel og ikke bruke banneord. Under spill, kjas under enhver situasjon.
 • Følg opp med en trener etter presentasjon. Skriv et notat takke ham for at du tok deg tid til å prate og fortelle ham hvordan du håper å være i kontakt snart.
 • Vitriner vanligvis koster mer enn $ 100 per spiller, og kan overskride $ 500, avhengig av prestisjen til arrangementet.
 • Du kan ikke være i stand til å snakke med en høyskole coach, avhengig av når det presentasjon foregår. NCAA har regler som begrenser når et college coach er lov til å snakke til en rekrutt. Så en spiller skal ikke føle seg avvist hvis en trener nekter å snakke.


 • relaterte artikler


  regler om skjermer i kickboxing
  pga instruktør sertifisering
  hvordan du installerer en endestykket på en sykkel brems kabel
  golfbaner i Kissimmee, fl
  street football tips
  defensive linje fotball øvelser
  hvordan å jakte i Morgan-Monroe statlige skog
  hvordan du installerer en slange lapp
  hvordan måle sykkel hjuldimensjoner
  hvordan å designe en tennisbane med linjenavn