barnet sykkellover

barnet sykkellover

Sykkel er en sport som appellerer til både barn og voksne. 1987 så begynnelsen av sykkelen lover i USA Selv om det er noen føderal sykkel lover, noen stater håndheve sykkelhjelm lover og sikkerhetsforskrifter for trafikkregler og snu.

Hjelm lover

Mange stater har sykkel hjelm lover. Barn av en viss alder er pålagt å bruke hjelm under ridning sine sykler. Enkelte land, som for eksempel Washington, krever folk i alle aldre til å bruke hjelm, ifølge Bicycle Hjelm Safety Institute. Det er viktig å lære lovene i byen din, fylket og staten, inkludert aldersgrense.

Trafikk Regler

Enkelte trafikkregler og forskrifter er på plass at barn og med voksne må følge når man kjører sykkel. Syklister må stoppe ved stoppskilt og trafikklys like kjøretøyer må gjøre, ifølge Kids 'Health. Riders oppfordres til å bruke angitte sykkelbaner, når tilgjengelig. Fortauene bør holdes klart for fotgjengere, hvis det er sykkel stier, for å unngå kollisjoner. Barn og andre ryttere bør ikke holde på å flytte biler, da dette kan forårsake skader og ulykker. I tillegg bør det aldri være mer enn én person på en enkelt-person sykkel, og ingen skal sitte på sykkelstyret.

Turn Signaler

Barn bør lære å bruke blinklys når du bruker sine sykler. Det er tre grunnleggende blinklys, ifølge Kids 'Health, dette er venstre, høyre og stoppsignal. For å signalisere en venstresving, er den venstre armen utvidet rett ut til venstre side. For å signalisere en høyresving, er venstre arm førte opp til siden i en L-form, eller den høyre armen er utvidet rett ut til høyre side. For å signalisere en stopp, er den venstre arm bøyd ved albuen, vendt nedover, og ligner en opp-ned L form.


relaterte artikler


hvordan venstrehendte layups
NFL playoff divisjon tiebreaker head-to-head regler
mls karriere
lhsaa basketball regler
offentlige golfbaner i Indianapolis
hockey leirene i Michigan
regler for å kaste i softball
den juridiske spesifikasjonene for bowling baller
lacrosse konsekvenser for å bryte regler
hvordan du justerer bremsene på en snurt terrengsykkel