hvordan du gjør en sommerfugl vri

hvordan du gjør en sommerfugl vri

The Butterfly Twist er et trekk som kan kategoriseres under "Lurer". Luring er en akrobatisk stil som inkorporerer trekk fra både kampsport og turn
en.
Likhet med å utføre en antenne cartwheel, er en sommerfugl vri gjøres uten bruk av hendene til å støtte kroppen. Du er drevet ut av momentum og push-off av foten din.
To.
Åpne armer og spinn for å få fart. Lean ned og fremover som om du skal utføre en antenne cartwheel. Gjenta dette trinnet for å hjelpe deg å få kontroll over kroppen din i denne posisjonen.
Tre.
Når kjent med det siste trinnet, øve på take-off. Den take-off er den faktiske høyden av føttene ut av bakken og i luften. Prøv å løfte foten og rotere kroppen på samme tid.
Fire.
Mens løfte seg selv ut av bakken, sørg for å brette armene i slik at du kan lage en sømløs vri. Hvis lemmer er flailing, kan du miste kontrollen og uhell skader deg selv i prosessen.

Tips og advarsler


 • Prøv dette stuntet i et treningsstudio som er riktig polstrede for gymnastikk. Når du blir mer avansert og mestre farten, kan du øve på andre steder


 • relaterte artikler


  hvordan du utfører en kokyunage mot en front grip i aikido
  hvordan du øker høyden på et tae kwon do side kick
  hvordan capoeira mea fortøye Paz rundhus spark
  hvordan du gjør en judo obi otoshi
  hvordan du gjør en taekwondo hopper tilbake Roundhouse kick
  hvordan å bygge en Makiwara bord
  hvordan å integrere tai chi og styrketrening
  hvordan du kan fange nunchucks
  hvordan du gjør en spinning rygg hånd hogge i kampsport
  hvordan du legger spark til forsvar i Capoeira