hvordan du gjør en muay thai knivstikking albue

hvordan du gjør en muay thai knivstikking albue

Det er ingen hemmelighet at albuen kan være et dødelig våpen. Den er liten, hard overflate er beryktet for å forårsake gapende kutt og hjernerystelser, som er grunnen til bruken av den er forbudt i de fleste Muay Thai arenaer utenfor Thailand. Albuen kommer i flere retninger varianter, fra ned til knivstikking, Thai boksing har utviklet albue-bruk til en kunst. Alle albuene er infighting teknikker, noe som betyr at de brukes i tett rekke
en.
Anta en kampstilling. Body vinklet, føtter om skulder bredde hverandre, hendene opp, haken ned. Fordel vekten jevnt over begge beina. For bedre mobilitet, ikke stå flatt skudd, står på kulene på føttene. Stå på skrå lar deg flytte fremover eller diagonalt lettere enn et kvadrat av standpunkt, noe som gjør det lettere å gli inn på motstanderen din. Den holder deg også bedre bevoktet.
To.
Drei på ballen på bakre foten, som om du var å kaste en rett høyre, og heve armen som om å kaste en oppadgående albue. Underarmen skal trekkes inn i bicepsen, danner en "punkt" med albuen.
Tre.
Pivot videre med livet ditt, så armen nærmer seg punktet der Det er parallelt med bakken, jabbing albuen rett utover i en knivstikking bevegelse.
fire.
Trekk albuen ved å returnere hoftene til sin opprinnelige posisjon. Ta med hånden raskt tilbake til ansiktet ditt, for ikke å utsette deg for noen retaliatory angrep.
Fem.
Target motstanderens ansikt med denne teknikken, spesielt broen nesen. Dette er ikke en spesielt kraftig streik, heller ukarakteristiske av thai boksing, og er derfor sjelden utnyttes. Ved første, kan denne teknikken vise seg vanskelig, da det kan føles som om du har noen makt bak streiken. Med praksis, vil det imidlertid bli enklere.


relaterte artikler


hvordan observere kung fu skolen etikette
hvordan å lære en kampsport
hvordan å utføre bakre ta forsvar i kampsport
Slik kjole til tai chi
menns golf oss åpne historien
hvordan finne et Krav Maga klasse
hvordan man kan kjøpe wing chun gear
hvordan finne informasjon om profesjonell MMA fighter Matt Hughes
hvordan du gjør et crossback kick i tai chi
hvordan du utfører en sirkel blokk i karate