hvordan du gjør en muay thai horisontal albue

hvordan du gjør en muay thai horisontal albue

Kanskje en av de beste selvforsvar våpen på menneskekroppen er albuen. Den er liten, hard overflate er tilsynelatende laget for å forårsake alvorlige butt-force traumer, og det er bare pekte nok til å kutte huden. Muay Thai gjør nok bedre bruk av dette våpenet enn noen annen kampsport. Kjent som vitenskapen av åtte lemmer, har Muay Thai albuen slår ned til en vitenskap, som dekker et mangfold av vinkler og muligheter. Dette inkluderer spinning albuen streik, knivstikking albuen streik, retningsbestemt albue streik og mer.
en
Anta en kampstilling:. Kropp vinklet, føttene om skulder-bredde hverandre, hendene opp, haken ned. Vekten skal være jevnt fordelt på begge beina. For bedre mobilitet, ikke stå flatt skudd, du bør være på ballene dine føtter. Stående i en vinkel vil tillate deg å gå videre og diagonalt lettere enn en kvadrat av holdningen, noe som gjør det lettere å gli inn på motstanderen din. Den holder deg også bedre bevoktet.
To.
Pivot på ballen på bakre foten, som om du var å kaste en rett høyre. Som kroppen dreies mot målet, heve armen slik at håndflaten vender nedover, og armen er parallell med bakken. Underarmen skal trekkes inn i bicepsen, danner en "punkt" med albuen.
Tre.
Fortsett bue av streiken til du ta med albuen til foran ansiktet ditt. Men det skal ikke passere nesen. Overbelaste din streik vil etterlate deg i en utsatt posisjon for lenger enn du må. Den andre hånden skal plasseres enten på kinnet eller på pannen din
4
Target nesten alle område du vil med denne teknikken -. . Templet, kjeven, solar plexus, ribbe , selv bena i tilfelle ødeleggelse teknikker (slående motstanderens bein i stedet for bare å blokkere det). Når utført med ledelsen arm, er denne teknikken ligner på en krok punch.


relaterte artikler


hvordan å lære Jeet Kune Do liker bruce lee
hvordan man skal oppnå tai chi etter chai te
hvordan man kan forebygge felles sambo skader
hvordan du utfører en samurai karate kaste forsvar og motangrep mot et sverd streik
hvordan du gjør en front spark i grunnleggende sørlige Shaolin kung fu
hvordan du ser sambo video
hvordan å utføre tilbake turen i sambo kampsport
hvordan å bruke freestyle sambo teknikker
hvordan du gjør en trekant choke i brasiliansk Jiu-jitsu
hvordan du gjør det hapkido skulderen grip forsvar