hvordan Hapkido bjørn klem forsvar

hvordan Hapkido bjørn klem forsvar

Den Hapkido bjørn klem forsvar lar en martial artist å rømme fra en angriper som holder dem på en bjørn klem. Dette er vanligvis angitt av angriperen innpakning armene rundt kampsportutøver rett under skuldrene og klemme. Det kan gjøres fra forsiden eller baksiden. Angriperen gjør dette for å bremse den armer offeret sitt. Siden bjørnen klem krever overlegen styrke, er det vanligvis gjøres av en angriper som er større. Den Hapkido bjørn klem forsvar er en måte for en mindre og svakere person å rømme.
en.
Head butt angriperen. Hit ham på nesen så hardt du kan med hodet. Hvis angriperen står foran deg, bruk din panne. Hvis de står bak deg, bruk baksiden av hodet ditt. Hodet baken vil distrahere angriperen og starte sine overkroppen beveger seg bort fra deg.
To.
Stomp på angriperens foten. Gjør dette så hardt du kan, rett på tå hev. Det stomp må skje umiddelbart etter hodet rumpe. Angriperen må ikke få tid til å komme fra hodet rumpe. Foten stomp er en annen distraksjon og starter angriperens underkroppen beveger seg bort fra deg.
Tre.
Strike angriperens midten. Hvis de står foran deg, kneet dem i lysken. Hvis de står bak deg, gå litt til siden og albuen dem i solar plexus. Gjør dette umiddelbart etter trampe på foten slik at angriperen ikke har tid til å komme. Dette er den tredje og siste distraksjon, og skaper skille mellom deg og angriperen.
fire.
Få under angriperens hofter. Dette vil sannsynligvis bli lett, ettersom angriperen er trolig større enn deg. Hvis angriperen står bak deg, så alt du trenger å gjøre er å bøye knærne litt. Hvis angriperen står foran deg, snurre rundt slik at ryggen er vendt mot angriperen. Plasser føttene mellom angriperens føtter. Din bakenden bør være omtrent på samme nivå som i midten av angriperens låret.
Fem.
Ta tak i en av angriperens armer. Plasser utenfor hånd på utsiden av angriperens skulder. Plasser inni hånden på innsiden av angriperens albue. Ta en fistsfull på skjorta hvis du har problemer med å holde på sin kropp.
6.
Flip angriperen. Pop hoftene skyward ved å rette knærne i en plutselig bevegelse. Samtidig, len deg forover og dra nedover armen du holder. Siden du er under angriperens tyngdepunkt, vil han fly over deg. Hold dra i angriperens arm som de snu i luften. Dette vil hjelpe dem å flytte over og bort fra kroppen din.
7.
Stomp på angriperen når de treffer bakken. De vil bli overrasket og på ryggen. Tråkk på angriperens ansikt eller bryst.

Tips og advarsler


 • Du kan alvorlig skade noen med denne teknikken. Bare utfører den hvis du er i legitime fare. Øv den forsiktig og ikke støter praksis partner med full kraft. Vær sikker på at personen du kaster vet å falle, og bare kaste dem på et mykt underlag.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør en omvendt nedover spark i taekwondo
  hvordan albuen streik for selvforsvar
  hvordan å utføre rundt benet bo personalet teknikker
  hvordan bruke Kosa dori-dai ikkyo i aikido
  Slik praksis sambo
  hvordan å øke hastigheten og nøyaktigheten av spark i taekwondo
  hvordan finne informasjon om profesjonell MMA fighter Wanderlei Silva
  hvordan grunnleggende Kyokushin karate stillinger
  hvordan å massere øvre rygg og skuldre for martial kunstnere
  hvordan du gjør et tae kwon do runde kick