hvordan de skal forsvare mot et lavt punch ved hjelp av en bo ansatte i hapkido

hvordan de skal forsvare mot et lavt punch ved hjelp av en bo ansatte i hapkido

Hapkido er en koreansk kampkunst som er en eklektisk blanding av ulike kamp og selvforsvar teknikker. Disse teknikkene ble utviklet samtidig over en periode på flere århundrer med politisk kamp og lovløshet i Koreas historie. I motsetning til Tae Kwon Do, den koreanske kampkunsten, er Hapkido brukes for overlevelse og selvforsvar. For dette formål det understreker at enhver student av Hapkido gjør bruk av eventuelle fordeler de kan ha til rådighet. Som et resultat, er mange forskjellige våpen som brukes i Hapkido. En vanlig våpen i Hapkido er Bo Personale, en enkel lengde av tre lag høyden av stridende. På den tiden kunne et slikt våpen være avledet fra en nærliggende pole eller rett gren, noe som gjør det relativt allsidig for forsvar og angrep. Her er en guide om hvordan du bruker en Bo ansatte til å forsvare deg mot en angriper forsøker et lavt punch eller stikk til magen i Hapkido

Du trenger:.
Bo Personale

<. br> 1.
Begynn ved mot motstanderen din i god avstand på 5 eller 6 meter. Ta en lang legged standpunkt og hold de ansatte vannrett foran deg. Hendene skal dele de ansatte inn i tredjedeler, med venstre hånd gripende fra undersiden og høyre hånd tak over toppen.
To.
Bring de ansatte til en vertikal posisjon som motstanderen forsøk å avansere innenfor motstanders rekkevidde. Din Bo har mye mer rekkevidde enn neven eller kniv, dra nytte av det. Den venstre siden av Bo skal peke mot gulvet, mens den høyre side peker mot taket.
tre.
Flytt Bo på høyre side av kroppen din som motstanderen begynner hans angrep. Trekk venstre side av Bo innover under høyre armhule mens sveiper horisontalt fra høyre til venstre med høyre side av Bo. Målet ditt er å banke angriperens arm ut til siden hans som han steg i å stikke eller stikkskade.
Fire.
Fortsett feiing bevegelse av Bo. Trekk venstre side av Bo ut-vekk fra armhulen din, holder den i nivå med nedre høyre kvadrant av brystet. Dette vil være aksen for oppfølging streik, med venstre håndledd som gimbals. Tillat høyre side av Bo å svinge horisontalt rundt før den passerer over venstre skulder. På dette punktet snap slutten av Bo frem i en halvstikk vertikal streik over hele venstre side av angriperen skulder, nakke eller hode.
Fem.
Rock vekten din bakover, flatet holde Bo på motstanderen. Kjør fremover og stakk med tuppen av Bo. Du bør slå angriperen torget i magen og banke ham av føttene. Sørg for å følge gjennom med denne streiken, heller enn å trekke tilbake umiddelbart etter virkningen.
6.
Fullfør motstanderen din ved å ta et dypt skritt fremover med venstre fot, slippe inn i din høyre kne inn ett halvt knelende posisjon som du gjør det. Samtidig bringe Bo rundt til høyre side og choke opp på det så begge hendene er gripende selve tuppen av venstre side av baugen. Når Bo er svingt opp over skulderen, heve den over hodet ditt. Ta det ned i en vertikal fei som du knele, vil dette gi det mer makt som den treffer din angriper flatt mot brystet, og sikrer at han ikke får opp til trøbbel du når som helst snart.

Tips og advarsler


 • Kontroller at du har god plass når praktisere denne teknikken. The Bo ansatte er lengre enn folk tror, og hvis man ikke er klar over ens omgivelser, ulykker er nær forestående.


 • relaterte artikler


  hvordan å flykte fra en front bjørn klem med kung fu
  hvordan få en motstander i en sommerfugl vakt stilling
  hvordan å gjøre fange teknikken i Nord Mantis kung fu
  hvordan Kuk Sool vant i kampsport
  hvordan du utfører en Aikido kneet slipp
  Slik flytter føttene under en kamp
  hvordan å kaste en martial arts superman punch
  hvordan å strekke etter en Krav Maga klasse
  hvordan du får grunnleggende utstyr for personalet å bekjempe
  hvordan du gjør det pon teknikken i tai chi