hvordan de skal forsvare mot en headlock bruker tai chi chuan

hvordan de skal forsvare mot en headlock bruker tai chi chuan

Tai Chi som vi kjenner i dag er egentlig en forkortelse for det fullstendige navnet Tai Chi Chuan. Det er en svært gammel form for kinesisk kampsport. Det er så gammel at ingen registreringer av oppfinnelsen sin eksisterer, slik at vi ikke vet hvem som Tai Chi Chuan grunnlegger is. Tai Chi Chuan er klassifisert som en intern martial art i at dens bevegelser er flytende og sirkulære, tilsynelatende flyt framfor å flytte. Dette er i motsetning til eksterne martial arts som bruker direkte og brå bevegelser, slik som Kung Fu eller Kickboxing. De fleste forstår Tai Chi som den langsomme bevegelser mennesker utfører i parker og tun. Dette er faktisk den opplæring former for Tai Chi Chuan, den kampstil ment å bli brukt i faktiske kamp er mye raskere, men det består av opplæringen form trekk. Her er en guide for hvordan å bruke Tai Chi Chuan å forsvare seg mot en angriper som har satt deg i en headlock
1
La motstanderen til å nærme seg bakfra og ta deg i en headlock. Dette gjøres ved å nå rundt fra bak venstre skulder og låse albuen på høyre hånd rundt halsen. Angriperen bringer deretter armen ned til hans side, fangst hodet og tvinger deg til å lene seg fremover for ikke å falle til bakken. Dette er en effektiv lås bare fordi det ubalanser deg, om du kan få tilbake balansen kan du enkelt beseire denne hold
2
Begynn med å etablere et sterkt fotfeste. . . For å gjøre dette bør du snur kroppen sidelengs til motstanderen din heller enn å stå skulder ved skulder. Plant din høyre fot frem av motstanderens.
Tre.
Gjenvinne balansen ved å bøye dypt i knærne. Den eneste grunnen til at du ble tatt ut av balanse i første omgang er at hodet ble presset ned til et mye lavere nivå, og kroppens naturlige reaksjon var å bøye seg fremover i livet. Dette er ikke den beste tingen å ha gjort. Så løse problemet ved å bøye knærne, rette ryggen, og bringe hoftene i takt med føttene. Fra denne posisjonen faktisk kan generere mer kraft enn motstanderen din.
Fire.
Grab håndleddet av armen som holder deg i låsen med høyre hånd. Samtidig plasserer den flate av din venstre håndflate mot nedre høyre kvadrant av motstanderens rygg, rett over nyrene.
Fem.
Trykk ut med bena og vri mot klokken. Dytte armene ut til hver side så hardt du kan. Hvis det gjøres riktig, vil dette pakke din angriperens arm fra rundt halsen mens du presser kroppen sin bort fra din egen. Som nivået på hoftene er mye lavere enn motstanderens som følge av headlock, har du mye bedre utnytte og bør være lett kunne kaste ham minst et par meter unna. Dette vil gi deg tid til å formulere en videre plan for forsvar mot angriperen.

Tips og advarsler


 • Øve foran speilet kan hjelpe perfeksjonere skjemaet.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør en rundt halsen 360 med nunchucks
  hvordan å utføre baugen holdning i jern håndflaten kung fu
  hvordan å utføre tilbake turen i sambo kampsport
  hvordan å gjøre fange teknikken i Nord Mantis kung fu
  hvordan å filme en wing chun trening video
  hvordan å utføre sparke opp, kast under beinet bevege seg i sambo kampsport
  hvordan du bruker Tenkan i aikido kampsport
  hvordan å bruke 12 effektive forsvarsstrategier
  hvordan du gjør det rullende kneet baren fra stående posisjon i sambo
  hvordan å strekke fingrene for kampsport