hvordan de skal forsvare mot en choke med en hapkido bo stab

hvordan de skal forsvare mot en choke med en hapkido bo stab

Hapkido er en koreansk kampkunst som er en sammenslutning av mange forskjellige kamp og selvforsvar teknikker. Disse teknikkene ble utviklet gjennom prøving og feiling over en periode på flere hundre år med interne stridigheter i Koreas historie. I motsetning til Tae Kwon Do, den koreanske kampkunsten, er Hapkido brukes for overlevelse og selvforsvar. For dette formål det understreker at enhver student av Hapkido gjør bruk av eventuelle fordeler de kan ha til rådighet. Til denne effekten, er mange forskjellige våpen som brukes i Hapkido. En vanlig våpen i Hapkido er Bo Staff. I likhet med sine japanske motpart, er Bo personalet en enkel lengde på polert treverk omtrent høyden på krigende og kan være dødelig i hendene på en praktisert bruker. På den tiden kunne et slikt våpen være avledet fra en nærliggende pole eller rett gren, noe som gjør det relativt allsidig for forsvar så vel som attack. Unlike japansk kampsport, som lærer prangende spinner og slår til med en Bo, er Hapkido Bo arbeid grei og presise. Her er en guide om hvordan du bruker en Bo ansatte i Hapkido mote å forsvare deg mot en motstander som er kvelende deg med begge hender.
en
La motstanderen å nærme seg, og ta deg i halsen med begge hender. . . Hvis dette var en skikkelig kamp, og du fikk din Bo klar til å forsvare seg mot et angrep, ville motstanderen aldri har fått innen rekkevidde å ta deg. Oppmerksom på dette, start med Bo holdt løst i høyre hånd med den ene enden mot bakken som en stokk.
To.
Ta et halvt skritt tilbake med venstre fot for å få din motstanderen å lene seg fremover for å opprettholde sitt grep om deg. Hev Bo og plassere toppen flatt mot kjøttet under din angriperen haken. Skyv bakover og opp så hardt du kan for å tvinge angriper hode hardt tilbake, bryte sitt grep rundt halsen som dere to er skjøvet fra hverandre.
Tre.
Grip den Bo personalet i midten med venstre hånd, og skyv høyre hånd hele veien til den øverste enden. Ta et skritt tilbake med høyre foten mens du slår sidelengs til angriperen slik at venstre skulder peker på ham. Bøy dypt i knærne og roter de ansatte kraftig med venstre hånd som aksen, slik at din høyre hånd kommer opp, over, og ned for å hvile i nærheten av høyre hofte, mens den andre enden av Bo stiger opp i kontrapunkt til streik angriperen i skrittet.
fire.
Choke opp på Bo, skyve din høyre hånd inn mot midten for å møte din venstre, og deretter skyve venstre hånd ut til slutten av medarbeidere som nettopp har rammet din motstanderen. Pivot på livet mot klokken og sving Bo horisontalt for å slå motstanderen over kjeven eller siden av nakken til å drepe ham, og fullføre defensive sekvensen.

Tips og advarsler


 • Kontroller at du har god plass når praktisere denne teknikken. The Bo ansatte er lengre enn folk tror, og hvis man ikke er klar over ens omgivelser, ulykker er nært forestående.


 • relaterte artikler


  hvordan du kan fange nunchucks
  hvordan å slåss som bruce lee
  hvordan å passere en motstander vakt
  hvordan du bruker én etappe angrep i moderne hær combatives
  hvordan å praktisere yang stilen lang form
  hvordan du gjør det lukkede vakten armen bar posisjon i brasiliansk jujitsu
  hvordan å anta at silke reeling holdning i tai chi
  hvordan å flykte fra en dobbel arm ta med kung fu
  hvordan du kan utvikle li makten i tai chi
  hvordan innsiden til utsiden blokk i soo Bahk do