hvordan å utføre sakse oppføringen til ankelen låse gå i sambo kampsport

hvordan å utføre sakse oppføringen til ankelen låse gå i sambo kampsport

Sambo ble utviklet av flere Army veteraner som ble eksperter på nærkamp gjennom prøving og feiling. Det er en form for mixed martial arts utviklet som en sport, kamp teknikk og selvforsvar system i dannet Sovjetunionen. Det kombinerte Judo og jiujitsu med mange ulike former for østeuropeiske bryting. Som det også ble utviklet for militært bruk, har det offensive og defensive bruker, kan bryte bein og knipser ledd, samt benignly immobilizing en motstander. Flyttingen som vil bli forklart i denne veiledningen, at Scissor Entry å Ankel Lock, er en avansert teknikk som skal brukes når du og din motstander har allerede engasjert hverandre og står fremdeles. Det er særlig effektivt hvis motstanderen prøver å jobbe seg rundt på ryggen i forberedelse til en hip kast eller suplex variant

Du trenger:.
Gulv Padding


en.
Begynn stående side om side med motstanderen. La ham omgå til venstre slik at hans venstre skulder er bak din høyre skulder. Dette er standard oppsett en motstander kan bruke for en omvendt kaste av noe slag. Tillat ham å nå ut sin venstre arm over ryggen din for å gripe tak i øverst i venstre skulder.
To.
Omgå til høyre slik at du er i enda nærmere motstanderen din . Ideelt sett venstre ben bør være mindre enn en fot til siden av det venstre beinet. Pakk høyre arm rundt halsen til å ta tak i stoffet på toppen av sin høyre skulder. Holde balansen på venstre ben som du utvide ditt høyre ben til siden og sove det mellom motstanderens ben, presse vrist godt mot baksiden av hans høyre kne. Dette er den saks oppføring delen av flyttingen.
Tre.
Len deg forover, trekke motstanderen din fremover med deg. Utvid din venstre arm ned og til høyre for å gripe tak i innsiden av motstanderens venstre ankel. Hop opp med venstre ben, låser den bak motstanderens venstre ben, slik at vekten din å trekke både deg og angriper inn i en leftward roll. Når du lander på ryggen din, bør du ha din motstanders venstre ben tett fanget. Ditt høyre bein skal være låst over toppen av hans høyre femur. Din venstre lår skal trykkes under det venstre kneet. Din venstre arm bør pakkes rundt sin venstre ankel. Dette skaper en stabil lås der benet fra kneet ned er satt inn.
Fire.
Klem bena tett sammen for å immobilisere motstanderens benet helt. Løft opp venstre beinet mot baksiden av kneet mens du trekker ankelen ryggen og ned. Utøve mer og mer press på denne måten sakte til motstanderen gir opp, kraner ut, eller sender på noen måte. Ved å låse kneet på plass og deretter trykke på ankelen ned, er felles i kneet stresset som beina i leggen begynner å dra vekk i en retning de ikke var laget for å gå.

Tips og advarsler


 • Pass på at rikelig med polstring dekker gulvet når praktisere dette trekket. Merk at mens dette kalles en ankel lås, er stress på farten plassert på kneet.
 • Alle med kneet problemer må ikke forsøke dette trekket.
 • Vær forsiktig så du ikke å søke for mye kraft når du gjør din motstander sender med denne låsen. Den har kapasitet til å forrykke den leggen fra kneet.


 • relaterte artikler


  hvordan man utfører en x-blokk i karate
  hvordan du utfører en slå tilbake apekatt bevegelsen i tai chi
  hvordan de skal forsvare mot en pistol med bushido
  hvordan å gjøre dobbelt streik med nunchucks
  hvordan å kaste en glidende tilbake punch
  hvordan kroken i kung fu
  hvordan du utfører en klimpring lutt bevegelsen i tai chi
  hvordan du utfører en palm streik i tae kwon do
  hvordan å vedta en fremskutt stilling i karate
  hvordan spille gombae paree