hvordan å utføre en dai Sankyo svar på en katate dori angrep i aikido

hvordan å utføre en dai Sankyo svar på en katate dori angrep i aikido

Aikido er en japansk kampsport som består av et enormt vell av kast og grappling trekk. Hver flytter tilsvarer en bestemt form for angrep. Filosofien bak denne kampkunsten er at både forsvarer og angriper skal flytte på konsert, flyter rundt hverandre. Det er veldig mye som en dans på noen måter. For at dette skal fungere, forsvareren typisk må være mer dyktige og erfarne enn angriperen. Den eneste måten å lære hvordan du gjør dette på er å fortsette å øve. Utfør en Dai Sankyo som svar på en Katate Dori eller "håndleddet Grab. "Det er en av de beste og mest effektive flytter til praksis

Du trenger:. . .
Bo Personale


en
Face motstanderen Tillat ham. å ta et dypt skritt fremover for å ta tak i utsiden av venstre håndledd med sin høyre hånd. Dette er Katate Dori. Det er ikke i seg selv farlig. Det vil imidlertid føre til en ubehagelig kast eller felles lås hvis du gir motstanderen tid til å følge gjennom med sin venstre hånd.
to.
Ta et skritt innover og til venstre for å åpne avstand mellom deg og din motstanders venstre hånd. Følg dette med en utemi som du skritt framover. En utemi er en kort, skarp punch i ansiktet ment å ubalanse og desorientere en motstander.
Tre.
Løft din venstre hånd over hodet og steg fremover, under det, forbi motstanderen din mens du slår. Du ønsker å avslutte vender motsatt retning. Å gjøre dette vil vri motstanderens arm innover og plasserer kroppen i beste stedet å dra nytte av dette.
Fire.
Grip angriperens neve med din høyre hånd for å hindre ham fra å dra bort fra deg. Flytter venstre hånd slik at du er den som nå holder ham i håndleddet. Vri armen til albuen peker rett opp. Push neven innover mot siden av kroppen hans mens du løfter den nedre underarmen. Dette vil føre til mindre smerte, men det vil også la angriperen vet at du er den som har kontroll på dette punktet.
Fem.
Hold trykket på armen mens guiding den ned til peke mot gulvet. Slipp knærne. Trekk nedover og bort fra angriperens fremre å guide ham på kne og deretter flatt på ansiktet hans.
6.
Tvinn angriperens arm tett bak ryggen hans. Plasser venstre kne på korsryggen hans. Påfør jevnt press på armen til motstanderen sender.

Tips og advarsler


 • Den ene initiere kontakt er kjent som Uke, og den som svarer å kontakte er kjent som Nage. Det meste av teknikker i Aikido omfatter begrepet Uke eller Nage å angi om flyttingen er brukt som et angrep eller en respons på et angrep. Alle Aikido lære involverer samspillet mellom Uke og Nage, ligner Yin og Yang.
 • Rådfør deg med lege før du begynner på sport eller treningsprogram.


 • relaterte artikler


  hvordan å bli dyktigere i kampsport ved å bruke tunge posen
  hvordan du gjør en tai otosha kropp kaste i judo
  hvordan å anta en kampstilling i aikido (ai-gamae)
  hvordan de skal forsvare mot siden choke med Krav Maga
  hvordan å bryte et styre i taekwondo med en side kick
  hvordan å håndtere en japansk sverd
  hvordan trene for martial arts i vann
  hvordan å bryte metall med hodet
  hvor å gjennomføre en omvendt full vri punch i tae kwon do
  hvordan å skaffe penger for deltakelse i Special Olympics