hvordan du gjør en uppercut

hvordan du gjør en uppercut

Den uppercut er et ødeleggende slag som benyttes i ulike slående kunst, fra longfist kung fu til Thai boksing. Det er et kraftig slag som kan brukes enten som en knockout slag eller som en punch for å sette opp andre streiker, vanligvis korset eller krok. Mike Tyson var kjent for sin ødeleggende uppercut. The uppercut er en ganske allsidig streik, og kan brukes på avstand (selv om det ikke er anbefalt), på nært hold, som en offensiv teknikk eller som CounterPunch.
en.
Anta en kampstilling, med kroppen din vinklet, føttene om skulder-bredde hverandre, hendene opp og haken ned. Vekten skal være jevnt fordelt på begge beina. Ikke stå plattfot,. . Å være på ballene av føttene øker mobiliteten
2
Sink vekten din. Hold fordelingen enda. Bring begge nevene til sidene av ansiktet slik at man berører hvert kinn. Dette er gjort for å beskytte ansiktet mens du forbereder streik, som uppercut brukes vanligvis som en infighting teknikk. Holde never bort fra ansiktet vil forlate deg åpen for et motangrep.
Tre.
Strike under haken eller til midsection. Kjøring ut av ballen på bakre foten, vil neven forlate ansiktet og armen vil skape en 90-graders vinkel med underarmen. Bruke fremdrift av oppover stasjonen, pivot kroppen din blir det punch. Merk at hvis du var å kaste en ledelse hånd uppercut, ville du kjøre og pivot på ballen av bly foten, lik gjennomføring av en krok punch. Som nevnt før, er det uppercut en infighting teknikk. Ikke nå med armen-sørg for at vinkelen er ikke mer enn 90 grader. Hvis den overstiger det, er det sannsynlig at du er for langt fra motstanderen. Knyttneve bør ikke reise oppover noe høyere enn øyehøyde. Dette holder streik stramt, reduserer muligheten for motangrep.


relaterte artikler


hvordan du utfører en side kick i karate
hvordan utsiden til innsiden blokk i soo Bahk do
hvordan å koreografere en judo rutine
hvordan Capoeira flipper tilbake
tips om å kjøre banen veldig fort
idrettsarrangement i nærheten av Las Vegas, Nevada
new york sykkel hendelser
hvordan du utfører en palm blokk i tae kwon do
premier og gaver i golfturneringer
hvordan du gjør et bananeira i capoeira