hvordan du gjør en Muay Thai oppover albuen streik

hvordan du gjør en Muay Thai oppover albuen streik

Muay Thai er en ødeleggende kampsport hvis røtter ligger i sørøst Asia. På grunn av brenning av bibliotekene i krigstid, er det uklart hvilke sørøst Asia kjemper art kom først: Thailands Muay Thai, Burmas Bando eller Kmer stilen kjent som Golden Village Boxing. Alle de nevnte kunst aksjen destruktive kvaliteter, men sport forskjellene som gjør hver stil unik. Muay Thai er beryktet for sin bruk av albuer. Albuen er en butt-force våpen som kan forårsake alvorlig skade i form av hjernerystelser og kutt. Av denne grunn er bruk av albuer forbudt i de fleste nordamerikanske arenaer. Muay Thai underviser albuene i dybden fra alle vinkler-vannrett, diagonalt, forover-og til og med omfatter hopping albuen streik
en. . .
Anta en kampstilling. Har kroppen vinklet, føttene om skulder-bredde hverandre, hendene opp og haken ned. Vekten skal være likt fordelt mellom begge bena.
To.
Sink vekten din. Hold fordelingen enda. Bring begge nevene til sidene av ansiktet, slik at man berører hvert kinn. Dette er gjort for å beskytte ansiktet mens du forbereder streik, som oppover albuen er en infighting teknikk. Holde nevene bort fra ansiktet ville forlate deg åpen for et motangrep.
Tre.
Strike under haken eller til brystbenet. Når slående haken, kan albuen brukes til å heve haken slik at en annen teknikk, som for eksempel en krok punch eller et kors albuen, kan bli ansatt. Den oppadgående albuen streiken kan også brukes som en etterbehandler til en kombinasjon, som det er en kraftig streik som kan produsere knockouts.

Tips og advarsler


 • Ikke prøv denne streiken uten tilsyn av voksne.
 • Ikke forsøk å lære denne streiken uten hjelp av en instruktør.


 • relaterte artikler


  hvordan l streik med nunchucks
  hvordan du gjør en backfist
  hvordan trene i freestyle wrestling for en MMA kamp
  hvordan de skal forsvare et kne angrep i mixed martial arts
  hvordan du ser Krav Maga slåss
  hvordan du gjør en rett blokk chop combo i united kamp stil kampsport
  hvordan du gjør en dødelig i capoeira
  hvordan å avvæpne en bevæpnet mann med Krav Maga
  hvordan å bli ett med andre i kampsport
  hvordan du gjør det flygende front snap spark i taekwondo