hvordan du bruker et par Sais å blokkere og avvæpne en angriper ved hjelp av en bo stab

hvordan du bruker et par Sais å blokkere og avvæpne en angriper ved hjelp av en bo stab

Den Sai er et japansk våpen som primært brukes til selvforsvar under føydale epoken. Den ble oppfunnet av de innfødte i det sørlige Japan på Okinawa. Tidlig i japansk historie, betraktet Okinawa seg selv en egen nasjon fra fastlandet Japan. Dette resulterte i mange soldater blir sendt for å okkupere øya nasjonen. Folket i Okinawa hadde lite i veien for jern og stål, og ble forbudt av å eie sverd. De kom opp med Sai i kampene soldater. Det er et enkelt våpen består av et metall håndtak, to vidt bøyd metall pinner, og en lang, bratt kurve stikk fra sentrum. De var vanligvis brukes i par, en fanget slutten av motstanderens våpen, mens den andre leverte en serie streiker. Avhengig av hensikten med det Sai brukeren, kan disse streikene leveres med den dødelige sentrale pigg eller nonlethal solid metall håndtak. Her er en guide til hvordan å bruke et par Sais å blokkere og avvæpne en angriper med en Bo Personale

Du trenger:.
To Sais
Sparring partner med praksis bo ansatte.
Plass til å øve.

Bruke en Sai til Block Disarm en Bo Personale


en.
Ta en defensiv hold på Sais. Håndtaket bør stikker ut av toppen av neven, mens poengene er gjemt tilbake langs underarmene og albuer. Plasser pekefingrene flatt opp lengden på håndtakene som veiledere;. . Deretter pakke den gjenværende tre fingre over ryggen på de ledende delene på motsatt side av tommelen på hver Sai
2
La sparring partner å nærme og angripe med en innledende Bo ansatte streik. Omtrent alle de forskjellige katas eller angripe rutiner for Bo staber innebærer en innledende streik der angriperen thrusts den bakre enden av Bo opp under armhulen hans mens du trekker den fremre enden av de ansatte ned på skallen eller skulderen på motstanderen. Det er denne streiken som er lettest blokkert og avvæpnet av et par Sais.
Tre.
Løft høyre arm opp og hold det diagonalt, i stedet for vertikalt, med den sentrale pigg av Sai kjører ned på baksiden av underarmen din. The Bo ansatte skal streike mot Tine i Sai og bli stoppet uten skade gjort mot deg.
Fire.
Løft høyre arm opp slik som å skyve Bo personalet å hvile på øverst i høyre skulder, frigjør høyre arm uten å gi slutten av Bo tilbake til motstanderen din. Nå ut med venstre Sai, spisse tindene nedover, og krok en av de ledende delene av Sai rundt angriperen frem håndleddet.
Fem.
Trekk angriper " s håndleddet ned mens støtter Bo personalet vekt på skulderen for å fjerne hånden fra Bo. Nå ut med høyre Sai og krok toppen av personalet på et punkt bak motstanderens annen side, som bør holde Bo nær kroppen hans. Bare dra ned kraftig for å tvinge ham til å droppe Bo, avvæpnende ham.


relaterte artikler


hvordan du gjør det ushiro jine armlås
hvordan du gjør en fot feier i judo
hvordan du gjør en backfist
hvordan du gjør et avansert Kyokushin karate holdning
hvordan å forsvare seg mot en angriper å holde en kniv til halsen med samurai karate seiza teknikk
hvordan du gjør en saks kick i kampsport
hvordan du utfører et fjell blokk i tae kwon do
hvordan de skal forsvare mot siden choke med Krav Maga
hvordan å koreografere en karate rutine
hvordan å passere en motstander vakt