hvordan du bruker en hapkido dolk å forsvare mot et håndledd grip

hvordan du bruker en hapkido dolk å forsvare mot et håndledd grip

Hapkido er en kampsport stil fra Korea som er en blanding av mange forskjellige kamp og selvforsvar teknikker. Den fokuserer primært på felles låser og felles pauser, så vel som bruk av våpen. Disse våpnene ble ofte billig og lett overkommelig eller tilgjengelig i perioden i Korea der Hapkido ble ofte brukt til å forsvare seg på gaten. I Hapkido, flertallet av felles låser og grappling angrep starter med at angriperen griper forsvareren om håndleddet. Denne guiden vil forklare hvordan du bruker en Hapkido dolk til å forsvare seg mot en angriper forsøker å ta deg av håndleddet.
en.
Begynn med dolken i høyre hånd med bladet strekker seg fra bunnen av knyttneve. La angriper å ta deg av håndleddet. Umiddelbart droppe håndleddet så langt ned og mot kroppen din som du er i stand uten å aktivt trekke mot motstanderen.
To.
Reverse retninger, heve armen plutselig. Løft opp med håndleddet for å passe den flate av kniv bladet over toppen av armen som holder deg. Monter den godt opp mot kjøttet utover dine angriperen håndleddet. Poenget her er ikke å kutte den angriper, men å ta kontroll over armen. Ved å plassere kniven mot innsiden av håndleddet hans, legger du en ekstra punkt utnytte til din fordel, betyr selv den minste mengden anstrengelse fra din side, vil ha mye større resultater.
Tre.

Slå kniven innover for å vri angriperens armen til albuen peker oppover. Hev armen for å tvinge ham til å bøye armen ved albuen. Dette er både smertefullt og immobilizing til angriper.
Fire.
Step i ved siden av angriper mens vri til venstre slik at du og dine angriper er side om side, vendt i samme retning. Len deg forover mens du kjører framover og nedover for å tvinge angriper til en videre roll. Guide rullen ved hjelp av flate av kniv langs armen hans for å sørge for at han lander flatt på hans ansikt, hode mot deg.
5
.
Roll din angriperens arm rundt å vri den bak ryggen hans mens kneler ned ved siden av ham. Rekk opp hånden ved håndleddet for å velte kniven fra mot angriperens arm. Vri den opp og bort fra ryggen hans for å tvinge ham til å løslate deg. På dette punktet, hvis du føler det nødvendig å din egen overlevelse og sikkerhet, kan du avslutte motstanderen din ved å kjøre poenget med kniven inn i nakken hans.

Tips og advarsler


 • En Hapkido dolk var ofte kort og enkelt skjules. Typisk, de var små nok til å være skjult i håndflaten. Selv om de hadde kantene, var de ofte ikke veldig skarpe. Av denne grunn, involverte den eneste offensive bruk av Hapkido dolken bruken av poenget. Marlin eller kaster pigger ble brukt til samme formål. Noen som ikke hadde råd en god Hapkido dolk kunne gjøre like godt bære en lang, skjerpet spiker.


 • relaterte artikler


  hvordan de skal forsvare mot en kniv med bushido
  hvordan å uttale Capoeira
  hvordan du kan utvikle li makten i tai chi
  hvordan du har riktig holdning i Jeet Kune Do
  hvordan du utfører en hoppende tilbake kick i soo Bahk do
  hvordan du kan fange nunchucks
  hvordan å flykte fra en bakre skjorte ta tak med kung fu
  Slik plasserer du et bord for å bryte den i kampsport
  hvordan å skjule kastestjerner
  hvordan å lage racing hest navn