hvordan de skal forsvare mot en skjorte ta tak i tai chi chuan

hvordan de skal forsvare mot en skjorte ta tak i tai chi chuan

Tai Chi Chuan er mer kjent under kortformen av navnet Tai Chi. Til tross for alle de menneskene du kan se bevegelse i slow motion i parker som sier de praktiserer Tai Chi, de er feil. Det de gjør er å praktisere former ment som hjelp til å praktisere Tai Chi Chuan, som er en reell og svært gamle kinesiske Martial Art. I denne guiden vil du lære hvordan du kan forsvare deg mot en motstander som har fanget deg i forsiden av skjorta i forberedelse til videre angrep
en.
Begynn med å la din sparringspartner å nærme deg og ta tak i foran på skjorta med sin høyre hånd. Dette gjøres vanligvis i en ekte kamp i forberedelse for angriper å slå deg med sin andre knyttneven.
To.
Pivot til høyre for deg slik at høyre skulder peker direkte mot angriperen. Samtidig heve høyre arm opp over hodet. Ta det rett ned på toppen av angriperens underarmen, rett bak håndleddet hans og skyv nedover til hånden peker mot gulvet. Ved å gjøre denne fellen du motstanderens hånd mellom brystet og armhulen samtidig trekke ham towardyou.
Tre.
Crouch ned på knærne og sidesteg til venstre for å trykke på venstre skulder mot angriperens høyre skulder. Crouching mens fangst motstanderens arm, vil tvinge ham ned og bakover, av seg sentrum av balanse. Drop din venstre arm ned til henge på midjen din som du omgå å gi deg selv en åpen plass på motstanderens brystet å sikte på.
fire.
Vri mot klokka på livet mens bringe din høyre hånd foran kroppen din. Din hånd skal formes til en flat håndflate med fingeren er å peke oppover. Streik midten av angriperens brystet i en åpen palmed punch før du er ferdig med å vri for å tvinge angriper av føttene hans, bakover og til like til venstre. Som hans høyre hånd blir fanget av kroppen din, kan han ikke ta noe for å redde seg selv og vil lande på ryggen. Du vil ønske å slippe hånden hans før han treffer bakken, eller du kan bli trukket ned med angriperen.


relaterte artikler


hvordan de skal forsvare at noen blir holdt med pistol
hvordan du gjør en giljotin choke i grunnleggende jujitsu
hvordan å trene mentalt for en kamp
hvordan man kan organisere en innrømmelse stativ
hvordan utsiden til innsiden blokk i soo Bahk do
hvordan de skal forsvare mot knivstikking
hvordan å utføre Ude gatame strak arm lås
hvordan å flykte fra en bakre naken choke
hvordan de skal forsvare mot en rygg arm lås
hvordan du utfører en stein blokk i wushu