hvordan å utføre en hip kaste i sambo kampsport

hvordan å utføre en hip kaste i sambo kampsport

Sambo ble opprettet av flere Army veteraner som ble eksperter på nærkamp gjennom prøving og feiling. Det er en form for mixed martial arts som ble utviklet som en sport, kamp teknikk og selvforsvar system i det tidligere Sovjetunionen. Det kombinerte Judo og jiujitsu med mange ulike former for østeuropeiske bryting. Som det også ble utviklet for militært bruk, har det offensive og defensive bruker, den er i stand til å bryte bein og knipser ledd, samt benignly immobilizing en motstander. Flyttingen som vil bli forklart i denne artikkelen, Hip Throw, er et enkelt, all-formål kast som kan brukes fra hvilken som helst posisjon når grappling med motstanderen mens du står

Du trenger:. .
Gulv polstring


en.
Face din motstander fra en posisjon godt innenfor armlengdes avstand fra hverandre. Siden dette er en gripende kast snarere enn en åpning angrep, bør du og motstanderen din allerede har et tak i hverandre. Måter som motstanderen har låst til klærne er akseptabelt. La din sparringspartner prøve nye har, som det vil gi deg litt ekstra erfaring med dem mens du prøver denne teknikken.
To.
Senk tyngdepunkt ved å bøye i knærne og hunching fremover. Snake høyre hånd rundt motstanderens midje til å ta inn på baksiden av beltet. Låsen på motstanderens høyre erme, rett under albuen, med venstre hånd.
Tre.
Bryt ut av eller løsne motstanderens grep om deg ved å skyver henne unna med holder og stepping tilbake. Du må holde sentrum av balanse lavt hele tiden.
Fire.
Step i med høyre fot rett foran og mellom motstanderens føtter. Plasser hælen ned først og slå benet innover, stepping i med den andre foten, og vri kroppen i en mot spinn. Dette vil du vender bort fra motstanderen, med ryggen presset mot brystet hans. Sørg for å holde hoftene under nivået av motstanderens hoftene for å generere nok innflytelse for neste trinn.
fem.
Bøy deg fram i livet å dra den angriper vekt på ryggen og løfte henne av hennes føtter. Aid denne handlingen ved å trekke henne av har du har på henne. Løft henne opp og kaste henne frem ved å rette knærne og dytte bort med føttene som om du prøvde å hoppe. Hvis hun ikke kommer med deg som du trekker, betyr det at du trenger å lene seg videre fremover i livet å lage en nedadgående-skrånende rampe for henne å falle over. Bruk dine holder på henne for å veilede henne opp og over høyre skulder, å lande på ryggen foran deg.

Tips og advarsler


 • Kontroller at du har rikelig med polstring som dekker gulvet når du praktiserer dette trekket.


 • relaterte artikler


  hvordan du bruker runde sparke trekk for Krav Maga
  hvordan du gjør en vandrende holdning i taekwondo
  hvordan du utfører en front kick
  hvordan du gjør en judo morote seoinage
  hvordan finne et kung fu lærer
  hvordan du bruker et par Sais å blokkere og møte med en krok og punch
  hvordan du bruker kastestjerner
  hvordan å kle på Capoeira
  hvordan å lære deg det grunnleggende om karate
  hvordan kroppen punch i muay thai boksing