hvordan å utføre en halvmåne kick og dobbel side piercing kick combo i tai kwon do

hvordan å utføre en halvmåne kick og dobbel side piercing kick combo i tai kwon do

Tae Kwon Do er den koreanske nasjonale kampsport. Det gjør bruk av mange forskjellige typer spark blir levert fra mobil standpunkter, slik som flyr eller hopper spark. Dette krever en veldig god følelse av balanse, så vel som ekstrem fleksibilitet. Ofte en enkelt, godt rettet spark i Tae Kwon Do er tilstrekkelig til å avslutte en sparring kamp eller konkurranse bout. Men på grunn av tid og energi kan det ta å levere et slikt kick, en viss mengde av strategi må brukes til å manipulere din motstander til å sette seg selv i fare. Dette gjøres oftest gjennom kombinasjoner angrep, der dersom det første angrepet er vellykket, fungerer det like godt som en finte for å sette motstanderen i en posisjon mest utsatt for påfølgende angrep. Du kan manipulere din motstander på en slik måte ved å levere en Crescent Kick, som også fungerer som en finte, etterfulgt av en dobbel side Piercing Kick

Du trenger:. .
Sparring pads og hjelmer MobiltelefoniPolstret gulvmatter.


en.
Square opp til motstanderen din i den tradisjonelle Tae Kwon Do bekjempe holdning. Sett høyre fot fremover og holde vekten på venstre fot. Utvid din rett knyttneven til å være horisontalt med skulderen og halve cocked ved albuen. Hold din venstre neven i en hemmelig posisjon tett til brystet. Vær så vidt innenfor sparker avstand til motstanderen din når du velger å angripe.
To.
Ta et halvt skritt tilbake med høyre ben og sette vekten din på den. Samtidig ta med venstre ben, i full forlengelse over fra langt venstre side til høyre side i en halvstikk bue. Dette er den halvmåne kick og er utformet for å få motstanderen til å utføre den tradisjonelle blokken, noe som gjøres ved motstanderen trekke armene opp i øvre høyre kvadrant av kroppen hans som for å møte angrep eller påfølgende spark av samme type. Ikke gidder å utvide tilstrekkelig å slå motstanderens blokkerer armer. Halt benet når den krysser foran ditt høyre ben godt over knehøyde.
Tre.
Tegn kneet opp slik at femur er horisontalt med bakken og vri kroppen på høyre side foten. Hælen på høyre fot skal nå peke mot motstanderen din, og du bør se på ham over venstre skulder.
Fire.
Ta til venstre ben ut og utvide den tilbake og til siden å lansere den første siden piercing kick. Benet skal utvide vannrett med bakken for å slå motstanderen i magen eller underlivet med hælen på foten din.
Fem.
Trekk beinet, men holde det løftet som i Trinn 3. Bøye seg fremover mens lanserer samme kick igjen, med sikte oppover mot motstanderens brystet eller ansiktet.
6.
Drop din venstre beinet og svinge den i en underhanded bue og vri på høyre fot til reassume startstedet bekjempe holdning beskrevet i trinn 1.

Tips og advarsler


 • grunn av den iboende kraften som leveres av en vellykket kick i Tai Kwon Do, sørg for at både du og motstanderen din har på seg regulering knyttneve pads, fot pads og hjelmer.


 • relaterte artikler


  hvordan gjøre noen gi opp i slåsskamp
  hvordan komme ut av en headlock
  hvordan å anta en hest holdning i karate
  hvordan å utføre penn lu silke reeling i tai chi
  hvordan å skjule nunchucks
  hvordan å avvæpne en pistol
  hvordan du ser wing chun slåss
  hvordan du gjør au Cortado
  hvordan tilstanden kroppen din for karate
  hvordan korset bena lav blokk i soo Bahk do