hvordan å spinne en nunchaku rundt én hånd

hvordan å spinne en nunchaku rundt én hånd

Nunchaku kjemper kjepper brukes i de fleste tradisjonelle martial arts, som koreansk, japansk og kinesisk. De ble gjort populært for publikum i 1970 av Bruce Lee. Nunchaku kan lages av forskjellige materialer, men alle består av to pinner forbundet med en kjetting eller ledning. Det er mange navn for nunchaku, slik som pinner, chucker, og nunchucks. Lære å bruke nunchaku er gøy, super kul og kan hjelpe deg med å avverge en motspiller lett

Hvordan Spin en Nunchaku Rundt One Hand


en.
Grip den nunchaku fast, men ikke for tett, med fingrene og tommelen pakket rundt den ene vedavdeling. Tommel og pekefinger skal være nærmest sentrum av våpenet, men likevel av kjeden eller ledningen-dette kalles lav-grep posisjon. Din arm er utvidet foran kroppen din med den andre vedavdeling dinglende nedover.
to.
Start med håndflaten vendt nedover. Sving løs vedavdeling raskt mot tommelen og pekefingeren, slik at kjedet eller ledningen til å bevege seg i retning av innpakning rundt på baksiden av hånden din. Når du gjør denne bevegelsen, også begynner å bevege hånden i en liten tett sirkel oppover, etter at banen til den løse vedavdeling
3
Fortsett bevegelse -. . Som hånden griper toppen av sin tette sirkel, vil kjedet eller ledningen være nær berører baksiden av hånden din. Åpne fingrene til å slippe ut de holdt tre delen. Du er essensielt å gi slipp på en pinne og fange de andre pinne i bevegelse.
Fire.
Fortsett sirkelen nedover. Som kjeden brytes rundt på baksiden av hånden din, vil dette fortsette sirkelen nedover. De løse vedavdeling vil vikle under hånden din, svinger inn i håndflaten din. Lukk fingrene rundt denne delen av betydning.
Fem.
La den løse pinnen til å fortsette sitt momentum rundt sirkelen.
6.
Gjenta trinnene (1-4), men følge dem i motsatt retning for å få deg tilbake til utgangsposisjonen.

Tips og advarsler


 • øve, øve, øve. Denne bevegelsen kan virke vanskelig i begynnelsen, men med massevis av praksis, vil du snart kunne se super kul med nunchaku din. I tid, kan du integrere denne bevegelsen med andre nunchaku bevegelser i den hensikt å forandre grepene.
 • Ta det rolig først og flytte med kontroll. Hvis du starter for fort, vil dine bevegelser bli blir for vilt, og du vil ende opp med å skade deg selv.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør en finger spinn med nunchucks
  hvordan du bruker budokaido i kampen
  hvordan du gjør opp og ned nunchuck streik
  hvordan du utfører en kokyunage mot en krok punch
  hvordan mixed martial arts øvelser
  hvordan de skal overleve i en bakgate
  hvordan å øve med en vinge chun tresverd
  hvordan å utføre en blinding øye fan
  hvordan man skal oppnå foran mount i moderne hær combatives
  hvordan å gjøre det tilbake piercing spark i taekwondo