hvordan du gjør en parkour enkel hvelvet

hvordan du gjør en parkour enkel hvelvet

Parkour er enkelt hvelv er en naturlig hopping bevegelse som bruker en eller begge hender for å skrive og presse deg selv over en hindring. Den enkle hvelv er dette navnet fordi det er en av de mest grunnleggende og viktigste av parkour hopp og krever bare litt trening til å mestre
en.
Kjør mot målet ditt objekt i en rett linje. Få til en moderat turtall. Når du er om to skritt fra hinderet, steg inn i hvelvet med din dominerende fot og starte selv ut av at foten.
To.
Løft knærne opp mot brystet ditt når du fly gjennom luften og ta med hoftene opp til uansett hvilken side føles mer naturlig (men det er veldig sannsynlig å være motsatt side av hopp foten).
tre.
Plant en eller begge hender på siden av kroppen som er nærmest objektet og bruke postet hånden til å gi deg selv et ekstra løft som kan utnytte deg av, og over objektet.
fire.
La hoftene til lavere som deg ned. Utvid foten at du hoppet av av og flate hoftene ut. Spot destinasjonssiden og lander på hoppe fots og kjøre et par skritt før du har nok kontroll til å enten stoppe eller rull til et annet parkour flytte eller hoppe.


relaterte artikler


Kendo kampstiler
Slik velger du et wakeboarding plassering
kung fu skoler i Florida
Slik runde huset kick
dietter med asiatisk martial kunstnere
teknikker for bakken slåss
hvordan å kjøpe skulderputer for motocross
hvordan å hoppe i fallskjerm
hvordan å kaste ninja kniver
hvordan å gjøre steg-slide shuffle