hvordan du gjør parkour sikkerhet landinger

hvordan du gjør parkour sikkerhet landinger

Parkour er en spennende, men farlige aktiviteter sport. Noen av de farligste manøvrer i parkour er det store dråper traceurs utføre fra høye områder. Hvis fallet er høyere enn kroppen din høyde, er det en god idé å rulle ut av landingen. For hopp lavere enn dette, skjønt, må du utføre en sikkerhet landing. Denne enkle teknikken fungerer å absorbere kroppens betydning som den møter bakken
en.
Bruk sikkerheten landing kun for hopper kortere enn kroppshøyden. Høyere hopper krever ulike teknikker for å lande skikkelig.
To.
Land på kulene på føttene. Hælene skal aldri berøre bakken under landing. Landing plattfot oversetter hoppe innvirkning direkte til knærne, noe som kan forårsake alvorlig skade.
tre.
Bøy knærne på bare mer enn en 90-graders vinkel når du lander. Dette lar deg bruke de store quadricep musklene i bena for å myke landingen.
Fire.
Plasser håndflatene på bakken mellom beina. Dette fordeler kraften av hoppet jevnt utover kroppen din og lar deg bruke overkroppen muskler til å styre landing.
Fem.
Pop ut av sikkerheten landing med en rask hop. Opphold plantet på bakken lengre enn nødvendig reduserer momentum og avbryter flyten av parkour rutine.

Tips og advarsler


 • Øv sikkerheten landing fra lave høyder før du bruker den på mer utfordrende dråper. Hvis du ikke har et objekt å falle fra, hoppe opp i luften til å øve på teknikken.


 • relaterte artikler


  tradisjonell Shaolin kung fu
  Muay Thai kickboxing teknikk
  Commando kampteknikker
  instruksjoner for hjemmelaget kampsport utstyr
  hvordan de skal forsvare deg selv i en gatekamp
  Hvordan velge en kite for kiteboarding
  hvordan få strikkhopping leksjoner
  hvordan du gjør en motocross dreieskive
  jernhånd teknikk
  hvordan å binde et karate belte