hvordan du gjør en parkour apekatt tur

hvordan du gjør en parkour apekatt tur

Parkour kaller alle kroppens muskler og ledd i tiltak for å lansere deg av med å bygge sider og lande deg på harde overflater med finesse av en katt. Apekatten Turen er parkour's versjon av en varm opp siden den varmes og strekker seg alle de viktige muskelgruppene med dynamiske og ballistiske bevegelser
en.
Få på alle fire på hva underlag du velger. Løft opp på tærne, slik at knærne er opp fra bakken og klapp på bakken med hendene slik at du får en følelse for sin tekstur og hardhet.
To.
Gå rundt i en huket stilling som en ape, planting hendene ut foran eller på siden av deg, og da sprang mot hendene. Flytt rundt slik til du føler varmet opp.
tre.
Kick ett ben ut så det er rett og bøy hodet til kneet for å strekke på hamstrings og IT band. Gjør det samme med det andre benet. Plasser første etappe over kroppen din på bakken og lene seg over det å strekke på utsiden av låret og deretter gjenta strekk med andre beinet.
Fire.
Hopp opp og ned som en apekatt . Gå på hendene, gjøre en salto og så gjør noen annen bevegelse som føles naturlig. Post opp på føttene og hendene og ta det ene benet fra bak til front, løfte armen på samme side slik at beinet å passere. Flip tilbake over og deretter gjenta bevegelsen på andre siden.

5. .

Gjør noen yoga bevegelser å strekk ryggen og kaste i et par pushups for noen styrking bevegelser. Deretter praktisere dine ruller på både venstre og høyre side før du er i nok av en groove å gjøre ruller naturlig.

Tips og Advarsler


 • Hold monkey spasertur fluid og betale spesiell oppmerksomhet til din parkour sikkerhet ruller å få mest ut av øvelsen.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør det FMX fender grip trick
  hvordan bli en sertifisert paraglider
  hvordan fribord
  bo ansatte tutorials
  hvordan å skyve på en longboard
  hvordan ta jet ski leksjoner
  hvordan karate i garasjen
  hvordan finne et wakeboarding klubb
  hvordan du gjør en bmx manuell flytte
  hvordan å lære hengt Gar kung fu