hvordan du får paragliding gear for nybegynnere

hvordan du får paragliding gear for nybegynnere

Paragliding er en enkel måte å oppleve spenningen ved å fly. Skikkelig utstyr er avgjørende for å gi sikkerhet og de nødvendige verktøy for en god opplevelse. Lær hvordan du får paragliding giret for nybegynnere som passer ditt budsjett og gir sikkerhet
en.
Rådfør deg med instruktør før du kjøper paragliding gear. Din instruktør kan velge utstyr som passer din evne nivå og behov.
To.
Kjenn kostnadene. Paragliding er en dyr sport. En pålitelig, enkel paraglider kan prisen USD 2500 i gjennomsnitt. En god åpne ansikt hjelm-en viktig del av paragliding utstyr-kan variere i pris fra $ 150 til $ 250. Et annet gear stifte er en back up fallskjerm. Den gjennomsnittlige prisen for en back up fallskjerm er 500 dollar.
Tre.
Kjøp en paraglider etter at du får erfaring paragliding. Ulike stiler av paraglidere er laget for nybegynnere og avanserte flyger. Din instruktør kan hjelpe deg med å velge paraglider som er riktig for din flyr stil.
Fire.
Velg et åpent ansikt hjelm som ikke hindrer syn eller hørsel. At det sitter komfortabelt, men likevel godt på hodet med lite bevegelse.
Fem.
Velg en paragliding sele som har skumbakside å beskytte tilbake fra skade. En airbag backing er et godt alternativ hvis skum ikke er tilgjengelig.
6.
Få paragliding klær som beskytter kroppen din mens du er i flukt og når du lander. En flytur drakten er avgjørende for å opprettholde riktig kroppstemperatur mens i flukt. Solid støvler beskytter ankelen mot følger av landingen. Hansker holde hendene trygt fra linjen brenner når du bremser. Velg tynne hansker som gir deg et godt grep på linjen, men lar deg beholde taktile bevissthet.

Tips og advarsler


 • Paragliding gear er en investering. Dyrt utstyr fra en anerkjent produsent er laget godt og vare lenger enn billige etterligninger.
 • Kjøp individuelle deler av paragliding utstyr eller kjøp et grunnleggende sett. De grunnleggende sett omfatter paraglider, sele og hjelm -. . De viktigste nødvendigheter for paragliding
 • Anerkjente forhandlere vil ikke selge paraglidere uten bevis for paragliding erfaring
 • Ikke kjøpe en paraglider eller andre paragliding utstyr fra auksjoner på Internett eller fra rubrikkannonser. Du kan ikke garantere sikkerheten til produktet, noe som er viktig når du kjøper paragliding gear.


 • relaterte artikler


  hvordan du kan vinne en hot dog spise konkurransen
  kung fu ansatte teknikker
  hvordan kick flip
  cardio kickboxing teknikker
  trinn til en flygende side kick
  hvordan å lære thai kickboxing
  hvordan ta jet ski leksjoner
  hvordan å lære muay thai boksing
  skoler av kampsport
  hvordan er en karate uniform slitt?