å ri en skitt sykkel profesjonelt

å ri en skitt sykkel profesjonelt

Lære å profesjonelt sitte på en motorcross sykkel er vanskelig og krever mye praksis, engasjement og tålmodighet. Du må også øve forsvarlig sikkerhet og riding teknikker for å unngå skader og bygge ditt ferdighetsnivå. Før du får inn i verden av profesjonelle skitt sykling, sørg for at du vet hva du kan forvente og hva som forventes av deg
en.
Start enkel og i et stort åpent område. Når du begynner å bevege seg, triks eller sport, vil du sørge for at du forstår det grunnleggende klart før du går videre til neste vanskelighetsgrad. Du ønsker også å sørge for at du lærer noe nytt trekk eller knep i et stort åpent område, bort fra andre mennesker.
To.
Dress for sikkerheten. Selv når man lærer å balansere og kjøre motorsykkelen, bør du være i full sikkerhetsutstyr. Dette bør omfatte ridning bukser, riding skjorte, støvler, hansker, hjelm, briller og annet sikkerhetsutstyr du kan ønske å bruke.
Tre.
Besøk en jordbane i ditt område på en av-dag, når det ikke er racing eller praksis skjer. Dette vil gi deg tid og frihet til å bli kjent med ulike aspekter av et profesjonelt spor, slik som hopp, svinger og rett aways. Vær konsekvent i ridning, og beholde kontrollen over sykkelen hele tiden.
Fire.
Snakk med lokale motorsykkel forhandlere om den lokale løp scenen. De vil mest sannsynlig bli involvert på noen måte og vite når og hvor løpene er. De vil være i stand til å gi deg tips basert på ridning nivå, kropp ramme og sykkel for de beste ridning og eventuelt invitere deg til programmer eller andre hendelser de er vertskap.
Fem.
Bli med American Motorcyclist Association (AMA). Dette medlemskap vil ikke bare gi deg fordeler i racing verden, slik som tilgang til høyere nivå profesjonelle løp, men også eksponering for sponsorene må du fortsette. Sponsorer som, Vortex, MSR, Rockstar energidrikker, Big Gun Eksos og So Cal Racing, bare for å nevne noen. For muligheter for nettverksbygging med sponsorer, sjekk ut MX Sponsor.


relaterte artikler


Slik tweetybird på en wakeskate
jiu jitsu selvforsvar teknikker
hvor å fjerne håndtaket på en gammel samurai sverd
muslim kampteknikker
hvordan du gjør det FMX ingenting trick
karate historie i Kina
hvordan å lære strikkhopping historie
hvordan komme wakeboarding leksjoner
hvordan å levere en knock-out punch
hvordan du bruker en tredukke