Hvordan velge en kite for kiteboarding

Hvordan velge en kite for kiteboarding

Kiteboarding kan bli mye moro, og betraktes som en ekstrem sport. Å kjøpe riktig kite for denne sporten, må du få noen gode råd fra andre kiteboarders og muligens besøke en Kiteboard butikk. De kan vise deg alle slags kiteboards, som kommer i forskjellige former og størrelser
en.
Bestem hvilken stil av kite du vil ønske. De fleste kiteboards er formet i en C som mote. Dette figurer hjelper deg med reisen din og løft av når kiteboarding.
To.
Sjekk ut den nye design av kiteboards. Den nyere design er formet mer som en bue, og er bedre for bremsing når du er kiteboarding. Du vil kanskje spørre hvilket nivå du må være på å håndtere en 2007 Kiteboard.
Tre.
Sørg for at Kiteboard har bridals. Spør om strøm drager som er de nyeste kiteboards på markedet. De har spesielle funksjoner som glidelåser, blærer, sikkerhets-slipp-systemer og mye mer for å hjelpe deg å styre denne kraftige kite.
Fire.
Spør om Halo kite. Dette kan være et godt valg for deg hvis du liker C formen. Den har en veldig lang kylling loop som gir en strikk følelse når du bruker den.
Fem.
Velg en kite for kiteboarding ved å spørre hva dine behov er. Du kan være en nybegynner, og foretrekker C formede kite, eller du kan ha vært kiteboarding i mange år og kanskje finne bedre kvalitet i kraft drager.


relaterte artikler


martial arts meditasjonsteknikker
hvordan å holde en manual trick på en bmx sykkel
de delene av samuraisverd
kung fu skoler i New York
hvordan å studere Kuk Sool vant kampsport
hvordan å utføre FMX sterilisatoren trick
hvordan å lære kampsport slåss ferdigheter online
hvordan å lære tai chi i Florida
Navy SEALs kampsport
hvordan ta wakeboarding leksjoner