hvordan man kan kjøpe parkour utstyr

hvordan man kan kjøpe parkour utstyr

Parkour skiller seg ut blant idrett for sin mangel på nødvendig utstyr og utstyr og fravær av sport selskaper skilling for parkour dollar. Til tross for dette, er det noen ting som parkour entusiaster, eller traceurs, vurdere uunnværlig. Velg parkour utstyr som fungerer for deg
en.
Kjøp deg et par sko som gir støtte for dine føtter og ankler og grep flater svært godt. Vurder basketball og tennis sko, eller, hvis du vil prøve noe litt mer spesialisert, en billig par klatring sko. I alle tilfeller, må du kjøpe et par sko som du ikke har noe imot å erstatte, fordi parkour legger stor slitasje på skoene.
To.
Få løse bukser eller shorts som tillater deg å bøye i knærne og midjen uten noen restriksjoner overhodet. Spor bukser fra Adidas er favoritter blant traceurs men en godt slitt par jeans er like sannsynlig å telle som gear blant parkour troende.
Tre.
Velg en MP3-spiller som hjelper deg å finne din rytme ved å spille musikk som du gjør parkour. Hvis MP3-spilleren du kjøper er mer rettet mot god lyd enn absorberende støt og skraper, finne en silisium sak som kan beskytte enheten slik at du slipper å kjøpe den to ganger (eller mer).
Fire.
Invester i en parkour DVD som viser deg hvordan parkour "proffene" utføre og skape trekk. Den "American Parkour" DVD fra selskapet med samme navn er en god tutorial parkour DVD, mens "Parkour Journeys" video inspirerer med nye trekk ved eliten av sporten.


relaterte artikler


den riktige måten å holde en samurai sverd i Budo Taijutsu
forskjellige kampstiler av kampsport
hvor å fjerne en mx dekk på motocross sykkel
Hva er implikasjonene av kampsport belte gradene?
teknikker for Lai Tung Pai
hvordan ta jet ski leksjoner
hvordan du gjør en frontside tailslide på et skateboard
hvordan varianter av 180 bmx triks
hvordan muay thai hoppende
fu jow Pai teknikker