hvordan du gjør parkour sikkerhet ruller

hvordan du gjør parkour sikkerhet ruller

Selv om hopping fra å bygge hyller på betonggulv kan gjøre du tror noe annet, utviklet parkour tidlige innovatører sporten med sikkerhet for parkour entusiaster og folk flest som sitt primære hensyn. Sikkerhet ruller er en av de viktigste sikkerhets trekk at du må beherske før å komme videre i sporten
en.
Start med å knele på venstre kne på en myk overflate som gress. Bøy venstre arm slik at den er litt avrundet, og hold det nedover og over kroppen din. Se ned på bakken slik at du beskytter ansiktet ditt går inn i rullen.
To.
Bøy i midjen og falle fremover og mot høyre hofte til å starte roll. Bruk postet bein å drive deg framover slik at vekten din beveger seg mer i en retning fremover enn nedover.
tre.
Plant hendene på siden av høyre hofte eller litt bak det og tillater deg selv å rulle langs din venstre arm, så din venstre skulder og øvre rygg. Forbi midtveis punktet på rullen du bør overgangen vekten din, slik at nedre høyre back kommer i kontakt med bakken.
Fire.
Trykk hele veien gjennom rullen slik at du pop sikkerhetskopiere på høyre kne, og anlegget ditt venstre fot på bakken, slik at du kan fortsette å flytte bevegelse av ruller fremover i stedet for nedover. Fortsett gjennom rullen til du kommer tilbake til den opprinnelige knærne, når du øver, eller til en stående posisjon, når du bruker sikkerheten rulle i faktiske parkour sekvenser.

Tips og Advarsler


 • Konfigurer roll slik at ryggsøylen kommer aldri i direkte kontakt med bakken.


 • relaterte artikler


  hvordan å lære ekstreme snøscooterkjøring historie
  Wushu grunnleggende spark
  mixed martial art trening tips
  å jobbe et bali sang butterfly kniv
  Slik tredje beta forts.
  top 10 kampsport stiler
  hvordan du gjør en martial arts hip kaste
  hvordan å ri en skateboard
  tai chi felles øvelser
  å stryke en karate GI