hvordan du gjør en parkour presisjon

hvordan du gjør en parkour presisjon

Landing en jevn parkour presisjon er en stor prestasjon for noen parkour entusiast uansett hvor høyt eller langt presisjon hopp er. Presiseringer er dristig, skremmende og vanskelig foreslår at test magefølelsen din, dine reflekser og din styrke
en.
Finn en kort hopp til en lav objekt som en fortauskant eller svært lav mur. Pass på at området er tørt og at du er iført sko som har en god mengde grep på sålene. Strekk og varm opp litt for å få deg så smidig som mulig for presisjon.
To.
Hopp opp og ut, kaster hendene i luften og over hodet slik at kroppen din danner en rett linje som flyr med hodet først i omtrent 45 graders vinkel mot objektet du prøver å presisjon på. Ta med knærne så høyt du kan til en tuck stilling mens du er i lufta.
Tre.
Overgang fra tuck din for å strekke ut bena så du kommer midtveis i hopp av presisjon. Vinkel kroppen ned menighet og mot objektet, slik at føttene er nærmere enn hodet ditt. Spot objektet på dette punktet, og gjør deg klar til å lande.
Fire.
Fokuser på fot din som du lander slik at føttene er sentrert på objektet du lander på. Land på kulene på føttene dine, og deretter bøye knærne i en krangel, og la armene til å svinge ut foran deg til å absorbere kraft landingen. Krangel så dypt som nødvendig for å stoppe og stabilisere deg selv etter parkour presisjon.


relaterte artikler


American Kenpo karate selvforsvar teknikker
hvordan du bruker fokusere votter
Slik kickflip (den rette måten)
hvordan du kan bruke til å Ollie boardslide
hvordan å lære dragestil kung fu bevegelser
hvordan å lage kampsport utstyr i tre
Kyokushin karate treningsmetoder
Slik street aking trygt
japansk våpen trening
Wushu trening tips