hvordan du gjør en parkour lat hvelvet

hvordan du gjør en parkour lat hvelvet

Parkour er lat hvelv er en raffinert versjon av singelen, plantet hånd hoppe sett i jakten scener av dusinvis av action-filmer. Hvelvet får du over en hindring raskt og effektivt, og bruker ekstra push fra unplanted hånden til å kjøpe deg nok tid til å få øye på en sikker landing
en.
Få en god start i en rett linje med objektet du gjør parkour late hvelvet over. Nå et halvt sprint når du ankommer hindring.
To.
Gå ut av din rett (eller dominant) foten når du får en tempo fra hinderet. Løft venstre kne, slik at hoftene tur fra vertikal til horisontal posisjon som du fortsetter gjennom hoppet.
Tre.
Plant høyre hånd på objektet for å utnytte deg over det i en sideveis posisjon. Tuck knærne videre mot brystet, og bringe dem høyere sidelengs.
Fire.
Tilbake føttene mot et sentrum retning og returnere hoftene fra sideveis til en posisjon som setter dem parallelt med bakken . Som du nå denne posisjonen, planten din venstre hånd bak deg på hinderet, og bruke den til å gi deg selv et ekstra dytt til å stikke deg av objektet. Hold øynene fremover og spot landing, spesielt hvis du er på vei inn i en parkour presisjon.
Fem.
Land begge føttene samtidig og deretter ta en liten oversikt til å spre gjenværende kraft av den late hvelvet.


relaterte artikler


palm slående teknikker
hvordan å lage en lær kwandao kappe
CDT selvforsvar trening
hvordan bli motivert som en "eldre" martial artist
hvordan du utfører grunnleggende martial arts spark
martial arts skoler i Ohio
spotting teknikker i kampsport
hvordan å overleve når vert
hvordan å forberede et første vert kjørt
hvordan du kan vinne på gaten aking