hvordan du gjør en parkour kong hvelvet

hvordan du gjør en parkour kong hvelvet

Utøvere av parkour bruk Kong Vault for å fjerne hindringer som bord og benker som er lave til bakken. Det er en av de grunnleggende bevegelsene i parkour og free-running, og bør definitivt være i hver traceur sine triks. Selv om det er et enkelt, krever det god kraft og anstendig fart til å trekke av. Det kan også fungere som en føre-in til andre bevegelser, som presiseringer og katter
en.
Finn et mellomstort objekt over å hvelv. Veggene er som regel for høy, men benker og ryggen av parkbenker er helt riktig.
To.
Gi deg selv en rimelig mengde kjører rommet før du starter din tilnærming. Kong Vaults stole på kraft og fart, som du trenger plass til å utvikle seg.
tre.
fart mot hinderet. Ikke kjør full-out fra start, skjønt. Gradvis bygge din energi og hastighet slik at du kan eksplodere inn i hvelvet.
Fire.
Spranget fra bakken når du nær hinderet. Du kan enten bruke en en på foten eller to-footed sprang å starte hvelv. Valget er mer et spørsmål om personlig preferanse enn funksjonalitet, selv om en på foten sprang lar deg holde mer fart gjennom hvelvet.
Fem.
Reach out for toppen av hinderet med begge hender, som du hopper.
6.
Plant begge hendene på hinderet på samme tid. Dette øker stabiliteten i hvelvet, og fremmer et kraftig skulder nedbøyning.
7.
Trykk ut fra hinder med armene som du tar med føttene under kroppen din. Tegn beina inn i et stramt brette slik at du ikke beiter hinderet med skoene.
8.
La momentum til å bære deg over hinderet og inn i landingen. Gå ut av hvelvet ved landing på en fot først.

Tips og advarsler


 • Vær trygg når du prøver den Kong Vault. Som med alle bevegelser i parkour, øker usikkerheten bare sjansen for skader.


 • relaterte artikler


  hvordan å overleve når snøen bmx racing
  Slik tweetybird på en wakeskate
  hvordan å lage en hjemmelaget bokken
  Slik kickflip (den rette måten)
  hvordan å slå ut noen
  militære kniv kampteknikker og håndtak
  ferdigheter og opplæring for UFC
  hvordan å forberede seg på en konkurransedyktig spise hendelse
  nunchuck definisjonen
  hvordan du gjør en stoppie på sykkel