hvordan du gjør en parkour katt flytte

hvordan du gjør en parkour katt flytte

Clearing lavtliggende hindringer i parkour er ganske lett, men får over store objekter som vegger kan være litt vanskeligere. Katten sprang er et trekk traceurs bruke til å hoppe et gap og klatre over en vegg. Det krever god arm styrke og masse mot, men når det gjøres riktig det er så spennende og glatt som parkour beveger kommer
en.
Forbered for sprang din. Avhengig av miljøet, kan dette bety å gi deg plass til å kjøre inn de hoppe eller fokusere på å bruke en stående bred hopp for å fjerne gapet.
To.
Spranget fra startpunktet mot vegg. Du må ta tak i toppen av veggen med hendene, så pass på å få så mye høyde du trenger for å oppnå dette.
Tre.
Trekk føttene opp under deg , så nå ut med dem mot veggen. Føttene må treffe veggen litt før hendene til å effektivt absorbere de hoppe innvirkning.
Fire.
Grip på toppen av veggen med hendene. Hvordan du tak i avsats er opp til deg, men sørg for at du har fått et solid grep.
Fem.
Trykk på en av føttene i veggen og svinge den andre ut og opp bak kroppen.
6.
Trekk deg opp og over kanten ved hjelp av arm styrke og beinet er momentum. Pass på å holde plantet beinet presset inn i veggen slik at du ikke slip.

Tips og advarsler


 • Du kan også bruke katten spranget til å falle ned fra et hinder i stedet for å overvinne den. Bare låsen på toppen av muren som vanlig, men så la gå og lande mykt på bakken under.
 • Ikke bruk katten spranget til å falle ned fra et hinder dersom fallet er større enn du kan håndtak. Finne glatt, trygge måter gjennom den urbane jungelen er essensen av parkour, ikke ta for stor risiko.


 • relaterte artikler


  tai chi fleksibilitet øvelser
  staff kampstiler
  å spille singler tennis
  Bo staff trening skjemaer
  hvordan du velger en kampsport stil
  teknikker for å kaste kniver
  hvordan å kaste en karate GI
  hvordan du utfører en parkour dash hvelvet
  hvordan komme på et rullebrett
  Historien om muay thai boksing