hvordan du gjør en parkour dash hvelvet

hvordan du gjør en parkour dash hvelvet

Selv om dashbordet hvelvet har en prangende, dristig utseende, er det en av de mer nyttige parkour trekk for å komme deg over en lang objekt og trygt tilbake på føttene. Den dash hvelv kan endres for bruk på gjenstander som parkbenker, korte vegger og selv turnstiles. Øv på dash hvelv for en parkour kant
en.
Line opp direkte foran det objektet du vil gjøre dashbordet springe over, slik at objektet er lav nok til å komme over med en gjemt hopp. Ta en god start som er lange nok til å få deg til ca 60 til 70 prosent av en all-out våren.
To.
Leap over objektet, og ta med føttene sammen og under deg som du stiger opp i luften. Etter hvert som du kommer til toppen av hoppet presse føttene ut foran deg som om du er i ferd med å hoppe fot-først inn i en smal tube.
tre.
Plant hendene på objektet du vaulting over akkurat som du begynner å stige ned i hoppet. Dytte bort objektet så hardt du kan og gi et lite kick utover med begge føttene for å bringe deg over den siste delen av objektet. Hold øynene på landingen, og ikke på den hvelvede objektet eller føttene.
Fire.
Land begge føttene samtidig og diffuse energien i hvelvet ved å kjøre frem noen skritt til du kan stoppe lett.


relaterte artikler


Slik tai chi holdning trening
hvordan du kan bli komfortable svingende en escrima stick
hvordan å kaste en kraftig og effektiv jab
hvordan å lime puslespillet matter på gulvet
typer sverd kampstiler
hvordan du gjør en motocross korketrekker
funksjonelle bekjempe condition øvelser for fitness
kroppen kamptrening
hvordan å fange skateboard gjør en kickflip
tresorter som brukes for å bryte styrene i karate