hvordan varianter av 180 bmx triks

hvordan varianter av 180 bmx triks

De 180 er en viktig triks å ha i pose med BMX ferdigheter. Lære å gjøre varianter av 180 riktig, og med letthet vil tillate deg å binde en rekke triks sammen. Etter at du har mestret noen grunnleggende varianter, kan du lære mer kompliserte triks med 180
en.
Bli veldig komfortabel med det grunnleggende 180 BMX triks før arbeidet med variasjoner.
To.
Lær å gjøre en 180 til en fakie ved å ri frem og gjør en tradisjonell 180. Snarere enn å stoppe på det punktet sykkelen treffer bakken, la momentum av de 180 til å bære deg bakover i en fakie. Selv om du ikke kan ri fakie veldig langt, kystfart på dette punktet vil hjelpe deg å forbedre dine ferdigheter.
Tre.
Utfør en 180 ut av en fakie av fakie, og snu håndtaket barer før du har slått ut av fakie om lag en fjerdedel av veien. På dette punktet, bruke bremsene for å stoppe bakover rulle av sykkelen, og løfte forhjulet kraftig.
Fire.
Trekk sykkelstyre kraftig mot brystet mens du lener deg tilbake slik at tyngdepunkt er over din bakdekket. Finn din balanse for å holde forhjulet i luften.
Fem.
Slå skuldre og hodet den retningen du vil at sykkelen å følge. Når du står overfor 180 grader fra fakie din, la forhjulet for å gå tilbake til jorden og pedal til å drive sykkelen fremover.
6.
Master disse to grunnleggende varianter av de 180 og du vil kunne lære å kontrollere hastighet og høyde, så du kan gå videre til å gjøre 180 over små gjenstander eller over fortauskanter.


relaterte artikler


asiatisk sverd & Blade typer
å spille singler tennis
hvordan å kaste ninja kniver
avatar kampsport stiler
tradisjonell karate våpen
kung fu skoler i Chicago Chinatown
hvordan å lære ekstreme snøscooterkjøring historie
hvordan å lære chen tai chi
hvordan du gjør en full cab bmx triks
hvordan du utfører grunnleggende martial arts spark