hvordan paragliding

hvordan paragliding

Paragliding er den mest enkle form av fly som gjør en person til å sveve i himmelen med kontroll. En ekstrem sport for unge og gamle, paragliding krever riktig teknikk og finesse for en vellykket flytur. Lær det grunnleggende om paragliding for å sikre en trygg flygeerfaring
en.
Søk et paragliding instruktør til å vise deg riktige teknikker for paragliding måter å oppnå en sikker flytur. Kontakt din lokale organet for paraglidere for en sertifisert instruktør i ditt område.
To.
Velg riktig gir for paragliding og sjekke utstyret før hver flyging. Nødvendig utstyr for paragliding inkluderer vingen, en sele, en reserve fallskjerm og hjelm. Selen skal sitte tett. Prøv den på før du kjøper for å sikre at du velger en sele som er behagelig. Annet utstyr til bruk når du paragliding inneholder beskyttende støvler som tilbyr ankelstøtte, en krok kniv for nødhjelp, en fly-drakt til å opprettholde kroppstemperaturen mens i høgareliggande område, og en pose å holde paraglider i mens du ikke er i bruk.

3.
Lær de tre grunnleggende prinsipper for paragliding. Øv hvordan du starter, snu og lande en paraglider under oppsyn instruksjon. Å starte paraglider, kjøre inn i vinden og ned en skråning med paraglider bak deg. Denne teknikken kalles "hopping" og lar deg få en følelse for løfte paraglider mottar når den støter på lufta. For å kontrollere fart, høyde og retning med paraglider, bruke hånden bremser. Trekk bremsen i hånden for å slå en bestemt retning. Trekk begge bremsene samtidig for å redusere hastigheten, lage dra og å lande mykt.
Fire.
Samle utstyret ditt umiddelbart når du lander for å sikre andre paraglidere har plass til å lande trygt. Sjekk utstyret ditt for skader og pakke vingen din i en ting sekk for å beskytte den mot ultrafiolette stråler.

Tips og advarsler


 • Riktig lagring dine paraglider og aldri dra det å redusere rips og tårer.
 • Motta veiledning fra en sertifisert instruktør før du prøver å paragliding.
 • Prisen på en paragliding varierer fra $ 4000 til 5000 dollar. Forbered deg på å erstatte paragliding hvert fjerde år på grunn av naturlig forringelse.
 • Unngå brukt paragliding gear. Slitt utstyr vil ikke vare, og er ikke trygt.


 • relaterte artikler


  kickboksing trening øvelser
  hvordan å kaste en kniv
  hvordan du gjør en motocross tsunami
  hvordan du velger en jet ski
  hjemmelaget bokken slire
  eagle claw kung fu teknikker
  samurai mental trening
  ninjutsu teknikker og ferdigheter
  hvordan å kaste en flygende kne i kampsport
  hvordan å drepe et menneske