hvordan du velger en bmx sykkel størrelse

hvordan du velger en bmx sykkel størrelse

Uansett hvilken størrelse BMX sykkel du kjører, på et tidspunkt vil du høre kommentarer om hvor liten den ser ut. BMX sykler synes liten i forhold til tradisjonelle touring sykler, men de må være å opprettholde manøvrerbarhet. Det er i utgangspunktet åtte forskjellige ramme størrelser og flere hjul størrelser for å vurdere når du velger en BMX sykkel. Å finne ut hvilken er den beste passer for deg tar mye av prøving og et åpent sinn
en.
Vurder top tube lengde, som er den vanligste målingen. Den øverste røret er baren som går fra styret til setet. Det varierer vanligvis 15-21 inches, og en lengre tube betyr en lengre akselavstand. En lengre akselavstand gir mer stabilitet ved høye hastigheter, men også gjør spinning triks litt hardere.
to.
Velg et hjul størrelse basert på hva slags type ridning du skal gjøre. Den 20-tommers størrelse er mest vanlig for street riding og enkelte typer racing. Men en 24-til 26-tommers hjul er nødvendig for cruiser class racing
3
Prøv forskjellige setehøyder å finne det beste passer for deg. . . Det er veldig vanlig i street riding å ri med setet i laveste posisjon til å gi deg mer plass når du gjør triks. Heve setet opp høyt hjelper du knipe setet med knærne når du gjør vanskeligere triks, og det er mer behagelig når du rir rundt.

Tips og advarsler


 • Husk det er lengden på sykkelen og setehøyden som mest påvirker følelsen av en sykkel. Noen svært høye ryttere foretrekker det passer for en kort sykkel så gjør komfort fremfor høyden din prioritet når du velger en ramme størrelse.
 • De fleste anerkjente sykkel butikker kan du prøve en sykkel før du kjøper det å sikre en riktig passform. Når du finner foreta en du liker, må du ri den første til å teste komfort og passform.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør en frontside boardslide på en skateboard
  hvordan du velger skateboard hjul
  bokken teknikker
  hvordan å lære muay thai boksing
  hvordan å kjøpe en wakeboard tårn
  hvordan trene for å slåss i UFC
  ninjutsu teknikker og ferdigheter
  bekjempe utholdenhetstrening
  vestlige kampteknikker
  hvordan å lande en dobbel pinne stall på en rampe med en bmx sykkel