hvordan du kan unngå vanlige feil for bunnyhop på bmx sykkel

hvordan du kan unngå vanlige feil for bunnyhop på bmx sykkel

Hvis du ønsker å utvide BMX triks, så må du få din bunnyhop perfeksjonert først. Det er den grunnleggende oppsett for flere hopp, som en isøks eller 360, så det er viktig å beherske for street riding. Du er i utgangspunktet fange luft ved å løfte sykkelen opp av bakken, og starter med forhjulet. Høres enkelt nok, men hvis spreng bunnyhop, vil den påfølgende trikset være feil også
en.
Få deg masse fart før du starter bunnyhop. Hvis du er hastigheten er feil, vil du ikke være i stand til å fange mye luft når du hopper.
To.
Sørg for at du løfter forhjulet først og få sykkelen ganske vertikale før du løfter bakhjulet. Hvis du prøver å løfte begge hjulene på samme tid, vil du ikke få mye avstand eller høyde.
tre.
Hold pedaler nivå gjennom hele hoppet. Du ønsker ikke å være syklet og bøye knærne. Du trenger bena rett for å bruke dem for å trekke opp bak på sykkelen.
Fire.
Bruk ryggen og bena til å løfte sykkelen og ikke armene. Du trenger ikke mye øvre arm styrke for dette hoppe hvis du gjør det riktig.
Fem.
Unngå å falle fremover med fronten etter hoppet ditt. Utvid armene og sett front enden ned forsiktig.

Tips og advarsler


 • Når du prøver noen BMX triks, er det lurt å bruke noen grunnleggende sikkerhetsutstyr. En montert hjelm er et must og hansker vil beskytte hendene hvis du går ned på fortauet.


 • relaterte artikler


  hvordan spille slange, en kampsport spill for barn og voksne
  hvordan å forberede seg på en kampsport belte test
  hvordan du bruker stegjern
  karate klasser for nybegynnere
  hvordan skateboard profesjonelt
  hvordan du gjør en pop shove-it på en skateboard
  Silat innlevering teknikker
  stilarter av martial arts våpen
  Listen over kickboksing trekk
  grunnleggende kniv bekjempe teknikker